Μουσικη

Αέρας Θεσσαλονίκης: Νέο τραγούδι από τους Ta Toy Boy

Δείτε και ακούστε εδώ το "Goodbye"

atk_0452.jpg
Γιάννης Νένες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
SEGRETA Silhouette Derm (HD)

Τα μουσικά γκρουπ από τη Θεσσαλονίκη συνήθως έχουν έναν πιο φιλικό αέρα στην ψυχοσύνθεσή τους, είναι παιδιά που φορμάρουν πρώτα την παρέα και μετά έρχεται η δόξα.

img_20181014_175028.jpg

Τέλος πάντων, αυτοί εδώ οι indies, οι Ta Toy Boy (νομίζω δεν τους αρέσουν τα κεφαλαία αρχιγράμματα) έβγαλαν ένα φρέσκο τραγουδάκι που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ακριβώς σαν ένα αναλγητικό breakfast, ένας δρόμος που ξεκινάει ακριβώς στο σημείο: μόλις κλείνω την πόρτα. Είμαι έξω.

Με βρετανικό, κιθαριστικό ήχο, αυτό το όμορφο handicap πολλών ελληνικών γκρουπ, αλλά ακόμα συμπαθείς και, όπως και να το κάνουμε, όλοι έχουμε έναν τέτοιο εαυτό κάπου κρυμένο στα μουσικά μας μυστικά ντουλάπια, τραγουδούν "Goodbye" για την Sarah Records. Τα τραγούδια τους γράφει ο Γιώργος Βέγκας ο οποίος επίσης παίζει όργανο και τραγουδάει ενώ στα πίσω φωνητικά και στην κιθάρα είναι ο Ηλίας Σμιλιός. Το άλμπουμ-ντεμπούτο τους "This town" πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 και φυσικά σε βυνίλιο.

Προς το παρόν έχουμε το βίντεο το οποίο έχει επιμεληθεί ο Τάσος Πασχαλίδης και εμφάνιση στο club 8ball στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου. Αν πάτε στείλτε μας βίντεο. Cheers, mate.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ