Μουσικη

Μία video-συνέντευξη με τον Dim Vach

Ο γνωστός μουσικός σε μία περιπλάνηση μέσα στη δική του Αθήνα

atk_0452.jpg
Γιάννης Νένες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Dim Vach

Dim Vach

Ο Dim Vach, Δημήτρης Βαχαβιόλος τυπικά, είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος και ευφάνταστος. Τα μουσικά του τοπία για ταινίες και τα electro ambient κομμάτια του είναι ιδανικά για να σε ταξιδεύουν ενώ ταυτόχρονα σου δείχνουν τα δικά του πολλά πρόσωπα.

Ο ίδιος αυτό-προσδιορίζεται: κλασικά κρουστά, ηλεκτρονική μουσική, συμμετοχή σε συναυλίες, ραδιόφωνο, δισκογραφικές συνεργασίες, sound design, ακουστικός σχεδιασμός και πολυμέσα.

Οι παραγωγές του κινούνται σε μονοπάτια electronica, ethnic, experimental και house. Κυκλοφορίες σε d:vision, Mahayana Records, The Sound Of Everything κ.α., συμμετοχή με original tracks στις συλλογές του Buddha Bar (XIV & XV), ενώ παράλληλα συνεργάζεται με την Break The Rule Records αλλά και το project των Sugar House.

Πρόσφατα, σκεφτήκαμε να κάνουμε μία συνέντευξη μαζί του με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του πρώτου του άλμπουμ και της κυκλοφορίας του βίντεο-κλιπ «Clouds» με τη συνεργασία της Anna Tarba. Μία video-συνέντευξη που παράλληλα θα μας ξεναγούσε, με τις μουσικές του και τις εικόνες του, στη δική του Αθήνα.
Το αποτέλεσμα ήταν πολύ πιο όμορφο απ’ όσο περιμέναμε και, μάλιστα, σκιαγραφεί ακόμα καλύτερα το προφίλ του Dim Vach, ίσως περισσότερο και από τις λέξεις οποιουδήποτε τρίτου.

Ακολουθήστε τον: 
Redefine - An interview with Dim Vach

Και το νέο video του «Clouds»: 
Dim Vach feat. Anna Tarba - Clouds (Official Video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ