Μουσικη

Καλοκαίρι Clubbing

Summer in the City 2013

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
ΤΕΥΧΟΣ 440
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
43217-97153.jpg

Παραλία 2013 σε 10 βήματα.

● Τιμές (πιο) φιλικές. Στην πλειοψηφία τους τα ευαγή νυχτερινά ιδρύματα της παραλιακής προσάρμοσαν την τιμή του ποτού και σε λίγες περιπτώσεις συναντάς ακόμα το ακατέβατο και απωθητικό €10.

● 12.000 μπουκάλια ποτού είναι το ντεκό στο «Akrotiri Mikro Club» της παραλίας του Αγίου Κοσμά, που παίζει house.

● Το W παραμένει γερό παραλιακό brand στον Αστέρα Γλυφάδας με τα «Show Me Love» πάρτι να είναι κάθε Πέμπτη η κύρια ατραξιόν.

● Dance stages – εκτός από το «Akrotiri» καθαρό προσανατολισμό στη χορευτική μουσική θα έχει και φέτος το «Ammos Beach Club» (Λουτρά Αλίμου), ενώ ανάλογες βραδιές θα παίξουν και στο «One» (επίσης στον Άγιο Κοσμά)

● Όλη μέρα για καφέ-φαγητό και ποτό: Στο «Sea & The City» και το «Yaya» στον Άλιμο (στο σημείο που ξέραμε ως «Ostria») και βέβαια στο «Balux» του Αστέρα Γλυφάδας.

● Λάτιν κι ελληνικά; «Fuego» και «Σιδεράδικο» στον Άγιο Κοσμά με την πισίνα του «Γαλάζιου» στο προσκήνιο.

● Save the date – 20/6 το πρώτο Beach House Festival στο Bolivar (Ακτή του Ήλιου, Άλιμος) με Kolombo, Phonique, Blond:ish, Crazy P feat. Danielle Moore, Cj Jeff, Nino Santos & Lightem, George R, Skinny.

● Mega club – το Dream City από την Ιερά Οδό στη Γλυφάδα με MTV Wild Nights κάθε Παρ., φωταγωγημένη πισίνα και λοιπά.

● Άν θέλετε, κάνετε και μια παράκαμψη από την ακτογραμμή και πηγαίνετε στα δύο πολύ καλά bars της Γλυφάδας, Mosaiko και Pere Ubu, με τα καλά κοκτέιλ και τις indie ανησυχίες.

● Πιο μακριά απ’ όλα το Island, στο γνωστό παραδεισένιο σημείο της Βάρκιζας. Χώρος υψηλής αισθητικής και διαφορετικής λογικής από αυτό που επικράτησε ως «Παραλιακή» με την υπογραφή του Χρύσανθου Πανά. Crowd «καμία κρίση», κάθε Τετάρτη deep house με την επιμέλεια της Mahayana Records και κάθε Πέμπτη live/dj sessions (αυτή την εβδομάδα Penny & The Swingin’ Cats).

Μη χάσεις
Το Sex and the City Nights πάρτι που κλείνει τα 5 του χρόνια. Με guest djs τους Βίκυ Μπανιά, Θάνο Μακρή, Hector, Dino MFU, Agent Greg, Johhny Gerontaki. Στις 15/6 (από τις 22.00), στο ξενοδοχείο Hilton.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ