Μουσικη

Kiwi + Cooper Saver στο νέο dance party του LaGaSta στη Θεσσαλονίκη

Oι 2 DJs και παραγωγοί μάς στέλνουν τις λίστες με τα αγαπημένα τους tracks για προθέρμανση

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375971-775911.jpg

To νέο disco heavy party του La.Ga.Sta στο Uberdooze (Δαναΐδων και Σφέτσιου) με special guests. Ο λονδρέζος Kiwi και ο καλιφορνέζος Cooper Saver θα αναλάβουν τα ντεκ το Σάββατο 14 Οκτωβρίου με ελεύθερη είσοδο. Μαζί και οι δικοί μας Tendts. Zητήσαμε από τους 2 DJs και παραγωγούς τα αγαπημένα τους tracks.

Ο Kiwi (Alex Warren) ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική μετά τα μέσα της δεκαετίας του 2000, ως ενας απο τους promoters για το club night DURRR πίσω από το οποίο ήταν όλη η ομάδα του Erol Alkan και του club Trash. Στη συνέχεια ξεκίνησε τις βραδιές Orlando Boom και Kate Boss με εξαιρετικά bookings και με μεγάλη επιτυχία μέχρι να κυκλοφορήσει τις δικές του παραγωγές. Αρχικά από την Deep Shit για το EP του Llam που επανακυκλοφόρησε στην Defected, και στη συνέχεια σε labels όπως NeedWant, Blaze Boys Club, Kitsune, Correspondent, FutureBoogie μεταξύ άλλων. έχει συνεργαστεί και κάνει remix σε ονόματα όπως Who Made Who, Is Tropical, Duke Dumont, Klaxons κα, ενώ κομμάτια του έχουν ρεμιξάρει οι Horse Meat Disco, In Flagranti, Mark E, Tuff City Kids.  

Ο Cooper Saver είναι υπεύθυνος για τα Far Away πάρτι στο Λος Άντζελες και τη limited σειρά από mixtapes με τον ίδιο τίτλο που κυκλοφορεί μόνο σε κασέτες. Τα διάσημα πάρτι του φημίζονται για τα bookings του, όπως επίσης και οι εκπομπές του στο Dublab. Τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με labels όπως DFA και Let's Play House και έχει κάνει remix σε καλλιτέχνες όπως Holy Ghost!, Jacques Renault, Larry Gus, Museum Of Love, Kisses.

Το δίδυμο των Θεσσαλονικιών Tendts με κυκλοφορίες στην Project Mooncircle στο Βερολίνο κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους  Cheap Poetry στην Fair Weather Friends και  το 3431 Years"στην Nutty Wombat ενώ η πιο πρόσφατη δουλειά τους, το EP It’s Everywhere στην Lower Parts, αποδεικνύουν γιατί βρίσκονται ανάμεσα στα ανερχόμενα ονόματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής.

TOP TRACKS BY KIWI

Kiwi

Austin Ato - Music Will Save The Day (Auntie Flo Remix) 

Μέσω Futureboogie από το πρόσφατο project του Colin Bailey, του ταλαντούχου σκωτσέζου παραγωγού που υπογράφει ως Drums Of Death  

Mr. Flagio - Take A Chance

Κλασικό italo για ασταμάτητο χορό.

Waffles  -  Croatia White

Το καινούργιο edit των Waffles είναι σούπερ με τρελά εφέ, γεμάτο ενέργεια. 

Jad & The - Strings That Never Win

Nέο κομμάτι φωτιά από την Toy Tonics. 

Moscoman - Morning Depression Routine

Aγαπημένο από τον υπερδραστήριο Mosco. Σύντομα θα βρειτε κυκλοφορία μου στην ετικέτα του Disco Halal.


COOPER SAVER

TOP TRACKS BY COOPER SAVER

DJ Shante & Haircules - Temper Say

Το άκουσα πρώτη φορά στο Essential Mix του Gerd Janson και ανυπομονούσα για την κυκλοφορία του. Ιδανικό για να ξεκινήσει ο κόσμος να χορεύει. Το παίζω αυτή την περιόδο ασταμάτητα.

Mark Seven - The Promised Land

Ο Mark αποτελεί έναν από τους ήρωές μου, ότι αγγίζει γίνεται χρυσός. Το τελευταίο του στην World Building μου ακούγεται ότι πιο ωραίο βγήκε πρόσφατα στην house. 

Minor Science - Volumes

Έχει ένα μοναδικό τρόπο κάθε φορά στις παραγωγές του ο Minor Science. Το συγκεκριμένο είναι από τα αγαπημένα μου και ακούγεται σε κάθε μου σετ.

Shanti Celeste - Moved 

Το νέο της κομμάτι από τη συλλογή της Moxie είναι ακριβώς αυτό που περιμένω να ακούσω δυνατά σε ένα κλαμπ.

Cleveland - Armando The Lizard

Μου αρέσει ότι κάνει ο Cleveland είναι η αλήθεια αλλά η πρόσφατη κυκλοφορία είναι εξαιρετική. Ευτυχώς βγήκε έγκαιρα και πρόλαβα να το έχω μαζί μου. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ