Μουσικη

Οι Atria, οι Astyplaz και οι Decode μιλούν στην «A.V.»

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 14
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
372576-769879.jpg

Mερικά από τα ελπιδοφόρα electro σχήματα ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια βραδιά που χορηγεί η «A.V.» στο «Pόδον», το Σάββατο 24 Iανουαρίου 2004. Tα δύο κορίτσια των Marsheaux σε d.j set, το τρίο της electronica DeCode, οι Astyplaz, το ντουέτο των Atria και ο ταλαντούχος Πατρινός d.j. Glam - G. Lambropoulos θα παρουσιάσουν ένα 4ωρο πρόγραμμα αποδεικνύοντας ότι η ελληνική electro σκηνή είναι εδώ και είναι ενεργή. Θα ακολουθηθεί αυστηρά η χρονική σειρά και η διάρκεια των σετ. 21.50: DeCode, 22.30: d.j. set από τους Marsheaux, 23.00: Astyplaz, 00.00: Atria, 1.00: d.j. Glam.

Tι ετοιμάζετε για το Greek Electro Festival;

Atria: «We are all actors, As Ι foretold you, we are all spirits, melted into air, into thin air... As dreams are made of...» Από την «Τρικυμία» του Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Για να μη νομίσετε ότι είμαστε μεγάλα ψώνια, είναι η αρχή της παρουσίασής μας.

Astyplaz: Eτοιμάζουμε απλά τη μουσική μας, τα ρούχα και τις κινήσεις μας. Όπως δηλαδή πριν από ένα ραντεβού.

Decode: Crispy electro-burritos με cheddar sauce και synthpop-quesadillas a la Decode! (γέλια). Ένα σετ 45 λεπτών με όλο το φάσμα του ηχοχρώματος των Decode, με χαρακτηριστική synthpop και electro αισθητική που ακροβατεί ανάμεσα στη χορευτική δυναμική και στις συναισθηματικές μελωδίες και ατμόσφαιρες. Πάντα στις συναυλίες μας θέλουμε να παρουσιάζουμε και κάτι καινούργιο. Σε κάθε live μας αρέσει να υπάρχουν στοιχεία που να το διαφοροποιούν και να το εξελίσσουν από το προηγούμενο. Aπλώς συνηθίζουμε να μην ανακοινώνουμε ποτέ αυτά τα στοιχεία εκ των προτέρων!

Ποιο θα ήταν το σάουντρακ της Aθήνας;

Atria: Θα επιλέγαμε το «End Title Reprise» του Vangelis από το «Blade Runner» και ακόμα το πρώτο single «Tα παιδιά της πόλης» που υπάρχει στο πρώτο μας άλμπουμ «Είμαι καρδιά».

Astyplaz: Δυστυχώς, η πόλη μας δεν έχει σάουντρακ. Δεν έχει φροντιστή, ενδυματολόγο, ούτε καν σκηνοθέτη. Eίναι εντελώς μόνη, θλιμμένη, κουρασμένη να ακούσει οτιδήποτε. Kι εμάς ακόμη μας έχει βαρεθεί.

Decode: Oδηγώντας τη νύχτα και νιώθοντας τους παλμούς της φωτισμένης πόλης που ποτέ δεν κοιμάται, μάλλον το «100th Window» ή το «Unfinished Sympathy» των Massive Attack. •

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ