Μουσικη

Άλλος για Foo Fighters!

Τα εισιτήρια για τη συναυλία στο Ηρώδειο βγήκαν σήμερα σε προπώληση.

atk_0452.jpg
Γιάννης Νένες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
361607-748620.jpg

Σήμερα, 30 Ιουνίου 2017, η Landmarks Live in Concert στο Λος Άντζελες ανακοίνωσε τη «συναυλία στην Ακρόπολη», όπως την ονομάζει, της 10ης Ιουλίου με τους πολυβραβευμένους με Grammy Foo Fighters. H ιστορική συναυλία θα μαγνητοσκοπηθεί για να προβληθεί αυτό το φθινόπωρο σαν μέρος του ντοκιμαντέρ “Landmarks Live In Concert”, μίας σειράς προγραμμάτων όπου μεγάλοι παγκόσμιοι σταρς παίζουν live σε ιστορικά μνημεία σε όλο τον κόσμο.

Οι πόρτες στη συναυλία θα ανοίξουν στις 6:45 μ.μ. και το σόου θα ξεκινήσει στις 8:45 μ.μ.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια τα οποία βγήκαν σήμερα στην προπώληση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Οι τιμές είναι 55€ για το κάτω διάζωμα και 35€ για το άνω διάζωμα.

Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς στην Ελλάδα.

«Πάντα ήθελα να δουλέψω με τους Foo Fighters για μία συναυλία στην Ελλάδα,” λέει ο δημιουργός/σκηνοθέτης/παραγωγός της σειράς, Daniel E Catullo. “Και οι δύο επιθυμίες μου εκπληρώνονται τώρα, είναι μία μεγάλη στιγμή για μένα. Όταν πρωτοείχε την ιδέα για αυτή τη σειρά των ντοκιμαντέρ, ακριβώς αυτό είχα στο νου μου – μία θρυλική μπάντα να παίζει σε ένα τέτοιο θρυλικό μνημείο. Μέχρι τώρα είχαμε μερικές καταπληκτικές συναυλίες, αλλά αυτή ειδικά είναι που ανεβάζει τον πήχυ."

Σύμβουλος παραγωγής στη συναυλία στην Αθήνα είναι η Didi Music.

Το πρόγραμμα “Landmarks Live In Concert” έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Ιανουάριο με την Alicia Keys στο Apollo Theater στη Νέα Υόρκη και τον Brad Paisley στο Πανεπιστήμιο της West Virginia. Το επόμενο επεισόδιο της σειράς είχε τον Andrea Bocelli στο Palazzo Vecchio της Φλωρεντίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ