Μουσικη

Η Αριάνα Γκράντε ακυρώνει όλες τις συναυλίες της

Η περιοδεία Dangerous Woman αναβάλλεται μετά το μακελειό στο Μάντσεστερ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
355873-737515.jpg

Ο μάνατζερ της Αμερικανίδας ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία επιβεβαιώνεται η ακύρωση όλων των προγραμματισμένων συναυλιών της τραγουδίστριας στο συναυλιακό χώρο O2 Arena του Λονδίνου. Παράλληλα αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας όλη η περιοδεία της Αριάνα Γκράντε με τίτλο Dangerous Woman.

«Εξαιτίας των τραγικών γεγονότων στο Μάντσεστερ η περιοδεία Dangerous Woman με την Αριάνα Γκράντε αναβάλλεται μέχρι να αξιολογήσουμε την κατάσταση και να αποτίσουμε φόρο τιμής στα αθώα θύματα της επίθεσης», αναφέρει η ανακοίνωση σύμφωνα με το BBC. «Ακυρώνονται οι συναυλίες στο Λονδίνο και το σόου της 5ης Ιουνίου στην Ελβετία», συμπληρώνει.

«Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε όλοι να στηρίζουμε την πόλη του Μάντσεστερ και τις οικογένειες όσων θρηνούν θύματα από αυτή τη θρασύδειλη και παράλογη πράξη βίας. Ο τρόπος ζωής μας δεν απειλείται από τους τρομοκράτες. Θα ξεπεράσουμε μαζί αυτή την τραγωδία. Σας ευχαριστούμε», καταλήγει η ανακοίνωση της ομάδας που μανατζάρει τη διάσημη νεαρή σταρ. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ