Μουσικη

Το soundtrack της πόλης

 Windows 8 με θέα τη μουσική  (HP + Universal σε μία νέα μουσική πλατφόρμα)

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 413
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
29731-66959.jpg

H Athens Voice πήγε Παρίσι. Στις 6 Νοεμβρίου η Ηewlett-Packard παρουσίασε στο Παρίσι για πρώτη φορά τα νέα Windows 8 λανσάροντας τη συνεργασία της με τη Universal. Για να το γιορτάσουν οργάνωσαν μαζί με την παρουσίαση μια αποκλειστική εμφάνιση των Νο Doubt στο Maison de la Mutualité στο Παρίσι.

 

Δημοσιογράφοι από χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής δημιούργησαν μια απίστευτη πολυφωνική βαβέλ, συζητώντας συχνά για την Ελλάδα, χαζεύοντας τα μοντέλα και κολλώντας με το Envy x2, το υβριδικό notebook  με αποσπώμενη οθόνη, που γίνεται tablet όταν χωριστεί από το πληκτρολόγιο. Μάτια έβγαλαν και τα Ultrabooks Spectre XT TouchSmart και Envy TouchSmart 4. Η πλατφόρμα HP Connected Music, ενσωματωμένη σε όλα τα νέα HP desktop και notebook PCs με Windows 8, συντονίζεται με τις νέες ανάγκες της εποχής, διαθέτοντας ταχύτητα, ευελιξία, εύχρηστο share, κοινωνική δικτύωση και πολλή μουσική.

image

Η HP Connected Music περιλαμβάνει free downloads και streaming από τον παλιό και το νέο κατάλογο της Universal, meet & greets, επισκέψεις σε στούντιο ηχογράφησης, εισιτήρια και διαμονή για συναντήσεις με καλλιτέχνες, πρόσβαση σε αποκλειστικά showcases με συναυλίες. Ή «απλώς» ψώνια με την J-Lo στο Παρίσι. Oι χρήστες θα μπορούν να γνωρίσουν μουσικούς από το ρόστερ της Universal, που περιλαμβάνει πλέον και τα ονόματα της ΕΜΙ μετά την εξαγορά της από τη Vivendi.

image

image

Οι Νο Doubt έδωσαν το μοναδικό τους ευρωπαϊκό live για το 2012 μετά από 3 χρόνια. Ξεκίνησαν με το «Sunday Morning», και πέρα από το χαμό στα «Just A Girl» και «Ηey Baby» το θέατρο σηκώθηκε με το «Don’t Speak», όπου κανείς δεν έμεινε σιωπηλός και χωρίς σηκωμένο κινητό, αν και οι μπαταρίες είχαν αποδεκατιστεί. Μαζί με δείγμα από το νέο άλμπουμ και τα τραγούδια «Push and Shove» και «Settle Down». Η Stefani ντούπερ σέξι (με δύο παιδιά) και φουλ ενέργεια εμφανίστηκε με καρό παντελόνι, ντόκτορ μάρτινς και κοιλιακούς του θανάτου (με δύο παιδιά). Όργωσε τη σκηνή ανάμεσα στους κιθαρίστες Tony Kanal και Tom Dumont σε ένα γενικό παραλήρημα.

image

Με τα νέα HP consumer PCs με Windows 8 δίνεται πρόσβαση στον HP Connected Music κατάλογο υπηρεσιών, που συμπεριλαμβάνει streaming με δωρεάν πρόσβαση για 90 μέρες στην πλήρη λίστα της Universal Music, με τα HP Spectre και HP Envy PCs με τα νέα Windows δίνονται 10 δωρεάν MP3 downloads το μήνα για 90 ημέρες. Μια συμφωνία που αναμένεται να αλλάξει τον τρόπο που στο μέλλον θα ακούγεται και θα μοιράζεται η μουσική. Πιο κοντά σε ένα μοντέλο με μεγαλύτερη ενεργή συμμετοχή από τους χρήστες, που θα μπορούν να επικοινωνούν με τα είδωλά τους πιο εύκολα από ποτέ.

Μπες και δες τη νέα μουσική πλατφόρμα http://www.hpconnectedmusic.com/gr/el

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ