Μουσικη

Urbanistas σε δράση

To Athens Urban Fest μονοπωλεί το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
ΤΕΥΧΟΣ 406
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
26577-58432.jpg

To Athens Urban Fest μονοπωλεί το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα, καθώς αποτελεί το «ισχύς εν τη ενώσει» των ανεξάρτητων ομάδων της πόλης κι απλώνεται σε πλατείες - γκρι κτίρια - πολυχώρους της Αθήνας από Πέμπτη μέχρι ξημερώματα Κυριακής. Εκτός από Anika (που περιμένουμε πώς και πώς), Errors και XXYY, να δούμε και λίγο τα DJικά του μενού:

Πέμπτη στο 6 D.O.G.S παίζουν νωρίς οι Outro (που καιρό έχουμε να ακούσουμε νέα τους) κι αργά ο Siopis.

Παρασκευή έχει Yes It Does!Sure It Does!! στον Πολυχώρο Άγκυρα (Σόλωνος 124) με καλεσμένο τον Casper C από το Λονδίνο, για να δούμε τι ήχο παίζει τώρα η κάποτε ακμαία σκηνή του blog house.

Σάββατο στο 6. D.O.G.S ανοίγουν οι Anestie Gomez και Bodj, ακολουθεί το showcase της αθηναϊκής Rhythmetic Records με Θοδωρή Τριανταφύλλου/ CJ Jeff και τους Βρετανούς No Artificial Colours και στο τέλος της βραδιάς οι Amateur υποδέχονται τη θεότρελη (κι απίστευτη show woman) Kim Ann Foxman από τη συμμορία των Hercules & Love Affair. Όλα με ελεύθερη είσοδο.

Στα υπόλοιπα

*** το Bios στη μ.T. (μετά Tellier εποχή) έχει «50 αποχρώσεις του funk» την Παρ. το βράδυ (free)  *** στο Gasoline του Γκαζιού διαλέγει μουσικές την Πέμπτη η Στέλλα Καλησπεράτου και το Σάββατο έχει πάρτι «Vintage The City» με νοσταλγικές επιλογές από Αναστασίου-Καμπούρη (Best 92.6) και Βραχνό (Μελωδία)

*** Τέλος, στο Πεδίον του Άρεως το Σάββατο 29/9 έχουμε το 22ο Indie Free Festival. Με 3 σκηνές (live, hip, drum ’n’ bass - breaks) από τις 18.00, φυσικά ελεύθερη είσοδο, και ονόματα όπως The Boy, Baby Guru, Nalyssa Green, Lord 13, Μιχάλη Δέλτα και πολλούς άλλους. Μότο του φεστιβάλ; «Λυσσασμένοι για Έρωτα, Ζωή, Ισότητα κι Ελευθερία»…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ