Μουσικη

Lucky 13

To «Modular Expansion» κλείνει 13 χρόνια. Ο George Apergis κάνει τον απολογισμό και μας καλεί στα γενέθλια…

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
ΤΕΥΧΟΣ 349
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
14708-32741.jpg

To «Modular Expansion» κλείνει 13 χρόνια. Ο George Apergis κάνει τον απολογισμό και μας καλεί στα γενέθλια…

Ο καλύτερος guest από το εξωτερικό… ο Alexander Kowalski, τον οποίο φέραμε στο Zoo για πρώτη φορά το 2003.

Το καλύτερο πάρτι… το πρώτο «Tresor event», που κάναμε με καλεσμένο τον Pacu το 2000 στο Factory. Το διαλέγω γιατί ήταν αυτό που μας καθιέρωσε.

Το καλύτερο club… όλων αυτών των χρόνων ήταν τελικά το U-Matic, που έκλεισε το 2004.

Η καλύτερη περίοδος της dance σκηνής… ήταν νομίζω η τριετία 2000-2002. Πολλά clubs, πολλές ομάδες, καλός ανταγωνισμός και κυρίως χώροι –μικροί και μεγάλοι– αμιγώς αφιερωμένοι στη χορευτική μουσική.

Το κλασικό κομμάτι που παίζει πάντα στα «Modular Expansion» parties… είναι το «The Bells» του Jeff Mills. Αντανακλά απόλυτα και την παραπάνω «χρυσή εποχή».

Το καλύτερο που έρχεται… είναι η δισκογραφική ετικέτα Modular Expansion Records. Αναμείνατε στο ακουστικό σας για την πρώτη κυκλοφορία μέσα στη χρονιά.

Το πάρτι για τα 13α γενέθλια γίνεται την Παρασκευή 3/6 στο Second Skin (πλ. Αγίων Αναργύρων 5, Ψυρρή). Παίζουν οι George Apergis, DJ Manos, Alex Retsis, DMOZ, DiLiGHT. Από τις 00.00 και μετά με είσοδο € 5…

Μετά το και φέτος πολύ επιτυχημένο birthday party, η Klik records συνεχίζει φέρνοντας το Σάβ. στο Galaxy bar του Hilton τον Γάλλο παραγωγό Nhar με τον Σπύρο Παγιατάκη στο πλευρό του (€ 15)  *** Δύο εξαιρετικά εγχώρια ηλεκτρονικά live στο Floral. Την Πέμ. οι Joalz και το Σάβ. ο Papercut (free)  *** «Friday Live Session pt3»  στο Mo Better την Παρ. Η Ino Mei καλεί τους stoner rockers Madleaf (free)  *** «Indie Days» με προφανές ηχητικό περιεχόμενο το Σαββατόβραδο στο D-bar στην απέναντι πλευρά του Γκαζιού, όχι εκείνη που βλέπει πλατεία (free)  *** Το opening του Mojito Bay στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, που αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας την περασμένη εβδομάδα, θα γίνει κανονικά αυτή την Παρ. 3/6 με καλεσμένο τον Θάνο Πετρέλη.

p_menegos@yahoo.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ