Μουσικη

My wet sexy calvin

Έχουν καινούργιο single (“Humble”) που το εξώφυλλό του επιμελείται ο Τάσος Παπαϊωάννου

4570-643697.jpg
Παναγιώτης Μένεγος
ΤΕΥΧΟΣ 337
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
My wet calvin
My wet calvin

Έχουν καινούργιο single (“Humble”) που το εξώφυλλό του επιμελείται ο Τάσος Παπαϊωάννου ως κομμάτι του καινούργιου του κόμικ “Neurotica” Έχουν και live, άρα σίγουρα καινούργιες στολές. Έχουν, όπως πάντα, και πρόταση αφού θα αυτή τη φορά παίζουν στο strip club “Erotica live Show” στον Άγ. Παντελεήμονα (Αχαρνών 101, 22.00 ακριβώς, € 10). Γιατί όμως το διάλεξαν; Δίνουν 5 καλούς λόγους στην AV…

●«Έχουμε βαρεθεί τα παραδοσιακά λαϊβάδικα. Θέλουμε να κάνουμε συναυλίες στο δρόμο, σε μέρη αναπάντεχα, που χρωματίζουν τη μουσική μας με την ατμόσφαιρα και την ιστορία τους. Ο χώρος του Erotica είναι ο συναρπαστικότερος που έχουμε συναντήσει εδώ και πολύ καιρό.

 ● Δερμάτινοι καναπέδες, εκτυφλωτικό νέον, καθρέφτες, τεράστια σκηνή με τον εμβληματικό στύλο και άνθρωποι που κουβαλούν απίστευτα ενδιαφέρουσες ιστορίες – από τον ιδιοκτήτη ως τα γκαρσόνια και από τα κορίτσια ως την καθαρίστρια. 

● Η εμπειρία της διοργάνωσης αυτής της συναυλίας μοιάζει με ένα ταξίδι σε παράλληλο σύμπαν, σε ένα περιβάλλον που εμείς υπάρχουμε ως τουρίστες.

● Η περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα είναι από μόνη της φορτισμένη με έναν τρόπο που υπερβαίνει όλα τα μικρά μας σχόλια.

● Τέλος, είναι  η πιο “τίμια” οικονομική συμφωνία που έχουμε κάνει ποτέ». 


Στα υπόλοιπα: οι «Παριζιάνοι» ΝΤΕΪΒΙΝΤ και Olga Kouklaki που δεν εμφανίζονται και συχνά παίζουν αύριο Παρ. στο Bios (€ 5). Το μενού έχει ξεχωριστά dj σετ, αλλά και live συνεργασία «το κορίτσι τραγουδά - το αγόρι πατάει κουμπάκια». Το νου σου, γιατί έχουν και οι δύο έτοιμες δουλειές, άρα θα ακούσουμε καινούργια πράματα

*** Στο ίδρυμα της Πειραιώς 84 double bill το Σάββατο. Ο ντράμερ των Sepultura, Igor Cavalera, φέρνει για τρίτη φορά στη χώρα μας το πρότζεκτ Mixhell, όπου μαζί με τη σύζυγό του μπλέκουν το rock με την electronica (€ 10), ενώ ο Blend φωνάζει τον Shepdog, που το κρατάει αληθινά funky στη λονδρέζικη κοινότητα εδώ και 15 χρόνια – άσε που καταπιάνεται και με mash-ups (free)

*** Η μουσική ακαδημία της Red Bull παρουσιάζει την Παρ. στο Yoga Bala τον Levon Vincent. Συνεχιστής της κληρονομιάς του NY house (που γουστάρουν οι Αθηναίοι), έχει κάνει όνομα τα τελευταία χρόνια και στα βερολινέζικα πανοράματα. Μαζί του ο Mr. Statik (free)

*** Και πάμε στο Σάββατο, όπου στο Blend υποδέχονται τον μεγάλο Dave Clarke. Από τα πολύ βαριά χαρτιά της electro-techno σκηνής των 00s με εξαιρετικά artist albums και χαρακτηριστικό το σκοτεινό feeling και τα ψηλά, πολύ ψηλά BPM (€25, 15)

*** Επίσης το Σάβ. οι Lilis Bros συναντούν τον Leon Segka στο ΤΩΡΑ Κ44. Να πω δύο γενιές πάρτι ή είναι κλισέ και θα παρεξηγηθεί ο Leon; (free)

*** Κυρ. “Girl Power” στο Γκαζάκι με την Στ(ρ)έλλα Καλησπεράτου να βρίσκεται στα dexx μαζί με τη Νίκη Καραγιώργου (free)

*** Στο Key bar, που είναι μακράν το πιο επιτυχημένο μπαρ της σεζόν, μετά και την επέκταση, ξεκινά η φωτογραφική έκθεση “Key-board” την Τρ. σε επιμέλεια Στ. Κόνιαρη, ενώ στο Tender της Αγ. Παρασκευής σήμερα παίζουν ο Pascal με τη Miss Lollipop.

 ➜ p_menegos@yahoo.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ