Μουσικη

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου

Βγες έξω!

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 541
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
109920-244796.jpg

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9

Habeat Records Showcase @ Six d.o.g.s

Showcase από την ομάδα του δισκοπωλείου Habeat στου Ψυρρή (Παλλάδος 21) με κυκλοφορίες στη σύγχρονη ηλεκτρονική σκηνή. Ο DJ, παραγωγός και συνιδρυτής της experimental techno ετικέτας Modal Analysis, Γιώργος Ανυφαντής, γνωστός ως ANFS, o πολλά υποσχόμενος παραγωγός Μiltiades που έκανε αίσθηση στη διεθνή σκηνή με την πρώτη του κυκλοφορία στην Nous «Epk.x» με deep house και επιρροές από Sound Signature. Ο Morah, ιδρυτής των Phormix parties που σαν παραγωγός κυκλοφόρησε τη Δευτέρα το πρώτο του βινύλιο στο label της Helena Hauff «Return To Disorder» και θα ακολουθήσει το δεύτερο σε λίγους μήνες στο sublabel Κεμαλ της Berceuse Heroique. Ο Λευτέρης Μπριλάκης γνωστός και ως Mackenzie, ιδιοκτήτης του Ηabeat και βασικός συντελεστής της ομάδας Default.

Νταβαντούρι @ Tesla


Διήμερο season opening στο ισόγειο του Bios με τους Super Mario, Moutso, Anthony K, Αdamantios (Teranga Beat) στις 9/10 και τους

Terra Exotica, Sheik Ramirez (Electric Kebab), Katerina Karali, Αdamantios στις 10/10.

A Tim Maia Extravaganza @ Gagarin 205

Μετά το live των Superbacana dj sets από τους Mανώλη Οικονόμου, Κafka και Kid Flicks.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10

Ilario Alicante @ Six d.o.g.s

Καλεσμένος της ομάδας Blend ο Ιταλός παραγωγός και Dj Ilario Alicante με κυκλοφορίες σε Cocoon Recordings και Cécille Records. Τα decks μαζί του θα μοιραστούν οι residents του Blend, Mikee και Manolaco.

George Fakinos @ Second Skin

Mετά το υπερεπιτυχημένο σαββατιάτικο birthday party ο resident Dj George Fakinos υποδέχεται στα decks του main τον guest Rammlied. Στο Red Room του πρώτου ο Dr D σε άλλο ένα πολύωρο set.

New Season Party @ Death Disco

Επίσημα εγκαίνεια με live των Bέλγων Breath of Live, 5 καλεσμένους DJs στα decks με dark wave, electro, indie. Θα δοθούν 3 πάσα για όλα τα events της σεζόν και free προσκλήσεις.
 



ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ