Μουσικη

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου

Βγες έξω!

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 540
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΝΟISE FIGURES
ΝΟISE FIGURES

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου. 01|10|2015

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/10

Christo Z @ Vibe

Το οpening party στην πλατεία Αγίας Ειρήνης με ένα εκλεκτικό σετ από τον Xρήστο Ζωγόπουλο, που έχει διαμορφώσει όσο λίγοι τη χορευτική μουσική στην Ελλάδα.

Club Night @ Six d.o.g.s.

Οκτώ από τους συχνότερους επισκέπτες των six decks ενώνουν τις δυνάμεις τους σε τέσσερα B2B sets. Κ.atou (Revolt!) με Tonny Lasar (DAL), BODJ και Lee Burton (με άλλα λόγια Audiorama), Gus & Bonso και Tolis Q (Q – Sessions, Street Outdoors), Jose Amba (DAL, Street Outdoors) με house και techno vibes. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/10

Second Skin 7 Years Anniversary

7 χρόνια disappear here και το Second Skin το γιορτάζει με καλούς φίλους πάνω στα decks. Στο Main Floor, George Fakinos, John Mantonanakis, Rammlied, Geo Kar, Paul Philippou, Afterdark, MOD, Demon Spy, George X Tyrrant, Anthony David, Anastos K. και στο Red Room, Dr D μαζί με τον Δημήτρη Κατσιδονιώτη. FREE

Entropy @six dogs

Warm-up από τον Pan, που θα παραδώσει τη σκυτάλη στο δίδυμο των Glacial με dub-techno. Lemos και Ilan Manouach θα παρουσιάσουν live το «Entropy EP», που κυκλοφόρησαν μέσα στη χρονιά στη six d.o.g.s records, μαζί με νέο υλικό. Coda από τον Χιλιανό Αlexi Delano με techno και tech house.

Rampue @ Mosaiko

Στο πλαίσιο του Βig In Small project, το Mosaiko φιλοξενεί για δεύτερη φορά στην Αθήνα τον Βερολινέζο παραγωγό Rampue. Mαζί και η Marsha. FREE

Evolution 3 Υeats Party @ Βυρσοδεψείο

H oμάδα συμπληρώνει 3 χρόνια ζωής και παρτάρει με guests τον Σλοβένο Umek και τον Ιταλό Uto Karem σε techno mode. Μαζί τους Christian Cambas, Tolis Q, ClubKid κ.ά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ