- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σιμόν Άσλεϊ: Θα γίνει το επόμενο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ;
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Η Σιμόν Άσλεϊ δηλώνει έτοιμη για μια ταινία Τζέιμς Μποντ, μιλά για το μέλλον του «Bridgerton» και αποκαλύπτει τα προσωπικά της όνειρα.
Η Σιμόν Άσλεϊ εμφανίζεται θετική στο ενδεχόμενο να γίνει το επόμενο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, ακολουθώντας ηθοποιούς όπως η Ρόζαμουντ Πάικ και η Χάλι Μπέρι. «Ναι, θα το έκανα. Αν είναι να συμβεί, θα συμβεί. Δεν πρόκειται να μιλήσω άλλο γι’ αυτό», δήλωσε στο βρετανικό «ELLE».
Η 31χρονη ηθοποιός, γνωστή ως Κέιτ Σάρμα από το «Bridgerton», δεν κρύβει ότι αναζητά νέες προκλήσεις. «Θέλω οπωσδήποτε να κάνω περισσότερες ταινίες και να βρω μια πραγματικά συναρπαστική σειρά στην οποία θα μπορούσα να αφοσιωθώ. Θα ήθελα πολύ μια ταινία δράσης ή ίσως κάτι από τον χώρο της φαντασίας».
Η Άσλεϊ, που φέτος εμφανίστηκε και στη συνέχεια του «Ο Διάβολος Φοράει Prada», θα τιμηθεί με το «Performer of the Year» στα ELLE Style Awards στις 9 Σεπτεμβρίου. Για το «Bridgerton» ανέφερε: «Χωρίς αυτή τη σειρά δεν θα βρισκόμουν εδώ που είμαι σήμερα. Όταν τελειώσει, θα είναι το τέλος μιας ολόκληρης εποχής».
Η ίδια, που έχει γνωρίσει μέσα από τη σειρά παγκόσμια αναγνωρισιμότητα, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι απομένουν ακόμη τέσσερα ή πέντε αδέλφια, οπότε εγώ θα μείνω μέχρι το τέλος». Παράλληλα, μετά την εμφάνισή της με τον νέο σύντροφό της, Τζέι Τζαμάλ, αποκάλυψε ότι επιθυμεί κάποια στιγμή να δημιουργήσει οικογένεια.
«Θα ήθελα να βρω τον άνθρωπό μου. Έχω όνειρα και φιλοδοξίες για την καριέρα μου, τα οποία θα συνεχίσουν να υπάρχουν», δήλωσε, προσθέτοντας πως εμπιστεύεται ότι τα υπόλοιπα θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή. Την ίδια ώρα, για τον νέο 007 φαβορί παραμένει ο Κάλουμ Τέρνερ, μπροστά από Τζακ Λόουντεν, Τζακ Μπάρτον, Χένρι Κάβιλ και Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Μέχρι στιγμής, η αιτία θανάτου της δεν έχει γίνει γνωστή.
Χοακίν Φίνιξ και Τζόελ Κοέν μεταξύ αυτών που τον στηρίζουν
Η ανησυχία του για τη δημοσιογραφία
Ήταν ο ίδιος σεναριογράφος των ταινιών του και φημιζόταν για την τελειομανία του
Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός επανέρχεται στις δηλώσεις του για την ποικιλομορφία του ήρωα
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Δεν χρωστάμε τίποτα σε μια ταινία που δεν μας κερδίζει
Ο ηθοποιός συμμετείχε στην πρωτότυπη ταινία του 1990
Πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 30 Οκτωβρίου
Στο πλαίσιο του Προγράμματος Προώθησης και Διανομής Ελληνικού Κινηματογράφου
H τανία που κάνει την έκπληξη στο αμερικανικό box office
Πάνω από 36.000 email προς κινηματογράφους
Το όνειρό της ήταν να παίξει τη Μέρι Τζέιν
Ο Cristian Mungiu επιστρέφει με ένα ιδεολογικά φορτισμένο δράμα για την πολιτιστική μεταμφύτευση
Πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 25 Σεπτεμβρίου
Επιστροφή στο μέλλον και την επιστημονική φαντασία για τον Ρίντλεϊ Σκοτ
Μετά τον θάνατο του Τιμ Κάρι
Οι εξαρτήσεις άλλαξαν, η εξάρτηση και τα αδιέξοδα φαίνεται πως παραμένουν
Το έλεος μιας αλλόκοτα τρομακτικής εποχής που ανατέλλει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.