- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ράντι Κουέιντ κατά Αν Χάθαγουεϊ: «Φέρτε πίσω τη Νικόλ Κίντμαν στο Days of Thunder 2»
Ο ηθοποιός συμμετείχε στην πρωτότυπη ταινία του 1990
Χαμός για το «Days of Thunder 2»: Γιατί ο Ράντι Κουέιντ τα έβαλε με την Αν Χάθαγουεϊ
Ο Ράντι Κουέιντ δεν υποδέχθηκε καθόλου θερμά την είδηση ότι η Αν Χάθαγουεϊ θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Τομ Κρουζ στο πολυαναμενόμενο «Days of Thunder 2». Ο ηθοποιός, ο οποίος συμμετείχε στην πρωτότυπη ταινία του 1990, εξαπέλυσε δημόσια επίθεση εναντίον της Χάθαγουεϊ, ζητώντας παράλληλα να επιστρέψει στο sequel η Νικόλ Κίντμαν.
Ο Κουέιντ χαρακτήρισε την επιλογή της Χάθαγουεϊ «αριστερή», «woke» και «φρικτή», υποστηρίζοντας μέσω αναρτήσεων στα social media ότι η Κίντμαν θα ήταν καταλληλότερη για το κοινό της ταινίας. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αντιδράσεις, καθώς ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην εγκυμοσύνη της Χάθαγουεϊ με υποτιμητικό τρόπο.
«Χρειαζόμαστε πίσω τη Νικόλ», έγραψε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στον Τομ Κρουζ, επιμένοντας ότι ένα πραγματικό sequel του «Days of Thunder» θα έπρεπε να επανενώσει στην οθόνη τον Κρουζ με την πρώην σύζυγό του. Σύμφωνα με τον Κουέιντ, η επιστροφή της Κίντμαν θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό εμπορικό ατού για τη νέα ταινία.
Τομ Κρουζ και Αν Χάθαγουεϊ μαζί στο «Days of Thunder 2»
Η συμμετοχή της Αν Χάθαγουεϊ στο νέο «Days of Thunder» ανακοινώθηκε επίσημα το Σαββατοκύριακο. Η ηθοποιός θα υποδυθεί την ιδιοκτήτρια και μηχανικό μιας αγωνιστικής ομάδας NASCAR, ενώ ο Τομ Κρουζ θα επιστρέψει στον ρόλο του οδηγού Κόουλ Τρικλ, σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία.
Η ανακοίνωση έγινε με βίντεο από το Daytona International Speedway, όπου οι δύο ηθοποιοί εμφανίστηκαν δίπλα σε αγωνιστικό αυτοκίνητο με την ένδειξη «Days of Thunder 2 – Summer 2028».
Το sequel θα σκηνοθετήσει ο Τζόναθαν Λεβίν, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Γουίλ Στέιπλς. Στην παραγωγή βρίσκονται ο Τομ Κρουζ, ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ και ο Τόμι Χάρπερ. Η ταινία προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 2 Ιουνίου 2028 και θα γυριστεί για προβολή σε IMAX.
Η σχέση Τομ Κρουζ και Νικόλ Κίντμαν ξεκίνησε στο «Days of Thunder»
Η πρώτη ταινία «Days of Thunder», σε σκηνοθεσία του Τόνι Σκοτ, κυκλοφόρησε το 1990 και ακολουθούσε την ιστορία του νεαρού οδηγού NASCAR Κόουλ Τρικλ. Στο καστ συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι Νικόλ Κίντμαν, Ράντι Κουέιντ, Ρόμπερτ Ντιβάλ και Τζον Κ. Ράιλι.
Η ταινία έχει και ιδιαίτερη θέση στην προσωπική ιστορία του Τομ Κρουζ και της Νικόλ Κίντμαν. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της παραγωγής και παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 1990. Χώρισαν το 2001.
Μέχρι στιγμής, ούτε ο Τομ Κρουζ ούτε η Αν Χάθαγουεϊ ή η Νικόλ Κίντμαν έχουν απαντήσει δημόσια στις δηλώσεις του Ράντι Κουέιντ.
Πηγή: Variety
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από τον Μάικλ Κορλεόνε στον Τόνι Μοντάνα
Με μουσική υπόκρουση Led Zeppelin και πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Κρεγκ και τη Μέριλ Στριπ
Η ανάρτηση της εταιρείας παραγωγής
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι αποσύρθηκε στην έρημο με ένα βιβλίο γεμάτο αρνητικές κριτικές για τον ίδιο και τις ταινίες του
Πέντε μεγάλου και δύο μικρού μήκους ελληνικές παραγωγές διεκδικούν υποψηφιότητα
Όχι το θαλάσσιο φιλμ τρόμου που περιμένει κανείς να δει
Άψογες ερμηνείες, σε ένα φιλμ που κερδίζει εύκολα τις εντυπώσεις χάρη στην ψυχραιμία και τον μινιμαλισμό με τα οποία χτίζει τη δραματουργία του.
Η νευρώδης σκηνοθεσία, η μείξη μαύρης κωμωδίας-ψυχολογικού θρίλερ και η παρουσία πρωτοκλασάτων ερμηνευτών χαρακτηρίζουν την πρώτη αγγλόφωνη δημιουργία του Ρομέν Γαβρά
Απέσπασε διπλό βραβείο ερμηνείας στις Κάννες για τις πρωταγωνίστριες Βιρζινί Εφιρά και Τάο Οκαμότο.
Ο Άαρον Σόρκιν επιστρέφει στο Facebook δεκαέξι χρόνια μετά με μια αξιοπρεπή μεν ταινία, που δεν καταφέρνει όμως να ξεφύγει από τη μεγαλειώδη σκιά του προκατόχου της
H ταινία του Aaron Sorkin για τις κοινωνικές συνέπειες των ψηφιακών δικτύων
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το νέο κινηματογραφικό reboot σε σκηνοθεσία του Τζόζεφ Κοσίνσκι
Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μυστικής προβολής της ταινίας «Ethan Frome»
Ο Ισπανός ηθοποιός μιλά για τη διάσημη σκηνή ανάκρισης στο Skyfall
Ένα ακριβό και ασυνήθιστο στοίχημα
Η εμμονή του Κερκ Ντάγκλας με τον ήρωα και τα πέντε κερδισμένα Όσκαρ
Αναμένεται να «πιάσει» πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια
Η κόντρα που κράτησε χρόνια
Η Κρίσταλ Χάρις καλεί την ηθοποιό να «ξανασκεφτεί» τη συμμετοχή της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.