Κινηματογραφος

Ράντι Κουέιντ κατά Αν Χάθαγουεϊ: «Φέρτε πίσω τη Νικόλ Κίντμαν στο Days of Thunder 2»

Ο ηθοποιός συμμετείχε στην πρωτότυπη ταινία του 1990

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ράντι Κουέιντ κατά Αν Χάθαγουεϊ: «Φέρτε πίσω τη Νικόλ Κίντμαν στο Days of Thunder 2»
© GETTY IMAGES/IDEAL IMAGE

Χαμός για το «Days of Thunder 2»: Γιατί ο Ράντι Κουέιντ τα έβαλε με την Αν Χάθαγουεϊ

Ο Ράντι Κουέιντ δεν υποδέχθηκε καθόλου θερμά την είδηση ότι η Αν Χάθαγουεϊ θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Τομ Κρουζ στο πολυαναμενόμενο «Days of Thunder 2». Ο ηθοποιός, ο οποίος συμμετείχε στην πρωτότυπη ταινία του 1990, εξαπέλυσε δημόσια επίθεση εναντίον της Χάθαγουεϊ, ζητώντας παράλληλα να επιστρέψει στο sequel η Νικόλ Κίντμαν.

Ο Κουέιντ χαρακτήρισε την επιλογή της Χάθαγουεϊ «αριστερή», «woke» και «φρικτή», υποστηρίζοντας μέσω αναρτήσεων στα social media ότι η Κίντμαν θα ήταν καταλληλότερη για το κοινό της ταινίας. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αντιδράσεις, καθώς ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην εγκυμοσύνη της Χάθαγουεϊ με υποτιμητικό τρόπο.

«Χρειαζόμαστε πίσω τη Νικόλ», έγραψε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στον Τομ Κρουζ, επιμένοντας ότι ένα πραγματικό sequel του «Days of Thunder» θα έπρεπε να επανενώσει στην οθόνη τον Κρουζ με την πρώην σύζυγό του. Σύμφωνα με τον Κουέιντ, η επιστροφή της Κίντμαν θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό εμπορικό ατού για τη νέα ταινία.

Τομ Κρουζ και Αν Χάθαγουεϊ μαζί στο «Days of Thunder 2»

Η συμμετοχή της Αν Χάθαγουεϊ στο νέο «Days of Thunder» ανακοινώθηκε επίσημα το Σαββατοκύριακο. Η ηθοποιός θα υποδυθεί την ιδιοκτήτρια και μηχανικό μιας αγωνιστικής ομάδας NASCAR, ενώ ο Τομ Κρουζ θα επιστρέψει στον ρόλο του οδηγού Κόουλ Τρικλ, σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία.

Η ανακοίνωση έγινε με βίντεο από το Daytona International Speedway, όπου οι δύο ηθοποιοί εμφανίστηκαν δίπλα σε αγωνιστικό αυτοκίνητο με την ένδειξη «Days of Thunder 2 – Summer 2028».

Το sequel θα σκηνοθετήσει ο Τζόναθαν Λεβίν, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Γουίλ Στέιπλς. Στην παραγωγή βρίσκονται ο Τομ Κρουζ, ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ και ο Τόμι Χάρπερ. Η ταινία προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 2 Ιουνίου 2028 και θα γυριστεί για προβολή σε IMAX.

Η σχέση Τομ Κρουζ και Νικόλ Κίντμαν ξεκίνησε στο «Days of Thunder»

Η πρώτη ταινία «Days of Thunder», σε σκηνοθεσία του Τόνι Σκοτ, κυκλοφόρησε το 1990 και ακολουθούσε την ιστορία του νεαρού οδηγού NASCAR Κόουλ Τρικλ. Στο καστ συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι Νικόλ Κίντμαν, Ράντι Κουέιντ, Ρόμπερτ Ντιβάλ και Τζον Κ. Ράιλι.

Η ταινία έχει και ιδιαίτερη θέση στην προσωπική ιστορία του Τομ Κρουζ και της Νικόλ Κίντμαν. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της παραγωγής και παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 1990. Χώρισαν το 2001.

Μέχρι στιγμής, ούτε ο Τομ Κρουζ ούτε η Αν Χάθαγουεϊ ή η Νικόλ Κίντμαν έχουν απαντήσει δημόσια στις δηλώσεις του Ράντι Κουέιντ.

Πηγή: Variety

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY