Κινηματογραφος

Η συγκινητική αγκαλιά του Βιν Ντίζελ με την κόρη του Πολ Γουόκερ στην προβολή για τα 25 χρόνια του «Fast and Furious»

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
vin-diesel-paul-walker

Η συγκινητική αγκαλιά του Βιν Ντίζελ με την κόρη του Πολ Γουόκερ στην προβολή για τα 25 χρόνια του «Fast and Furious» - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές του φετινού Cannes Film Festival εκτυλίχθηκε στην ειδική προβολή της πρώτης ταινίας The Fast and the Furious, όταν ο Βιν Ντίζελ αγκάλιασε συγκινημένος τη Μίντοου Γουόκερ, κόρη του αείμνηστου Πολ Γουόκερ, μπροστά σε ένα κοινό που χειροκροτούσε διαρκώς τη στιγμή.

Η προβολή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13 Μαΐου, παρουσία επίσης των Τζορντάνα Μπρούστερ και Μισέλ Ροντρίγκες. Λίγο πριν ξεκινήσει η ταινία, ο Ντίζελ χαρακτήρισε το φιλμ του 2001 ως «την αρχή μιας λέξης… και αυτή η λέξη είναι αγάπη», δίνοντας από νωρίς ιδιαίτερα συναισθηματικό τόνο στη βραδιά για όλους τους παρευρισκόμενους.

Μετά το τέλος της προβολής, η Μίντοου Γουόκερ απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό με τη βοήθεια του Ντίζελ, ο οποίος αποκάλυψε ότι η ίδια θεωρεί το καστ «πηγή δύναμης». Στη συνέχεια της είπε πως ο πατέρας της «θα ήταν πολύ περήφανος», πριν οι δυο τους αγκαλιαστούν συγκινημένοι μέσα σε παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού.

Ο Βιν Ντίζελ τόνισε επίσης: «Το άτομο που δεν θα με άφηνε να έρθω μόνος μου εδώ για να εκπροσωπήσω αυτή την αδελφότητα ήταν η Μέιντοου Γουόκερ».

Παράλληλα αναφέρθηκε στο επερχόμενο Fast Forever του 2028, υπογραμμίζοντας πως η αγάπη και η αφοσίωση των θεατών κράτησαν ζωντανό το franchise όλα αυτά τα χρόνια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY