- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Coyote vs. Acme»: Κυκλοφόρησε τελικά το τρέιλερ μετά από προσωρινή ακύρωση του project
Πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στους κινηματογράφους
Το πρώτο τρέιλερ του «Coyote vs. Acme» επιβεβαιώνει την κυκλοφορία της υβριδικής live-action/animation ταινίας στις 28 Αυγούστου 2026
Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Coyote vs. Acme» μόλις κυκλοφόρησε, λίγο πριν την πρεμιέρα της στους κινηματογράφους στις 28 Αυγούστου.
Η ταινία «Coyote vs. Acme» είχε αρχικά μπει στο συρτάρι από τη Warner Bros. Discovery το 2023, στο πλαίσιο μιας αμφιλεγόμενης πρακτικής φορολογικών διαγραφών που είχε οδηγήσει στην «ακύρωση» ολοκληρωμένων ταινιών. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η συγκεκριμένη παραγωγή, που όμως δεν χάθηκε οριστικά.
Δείτε παρακάτω το τρέιλερ:
Τελικά το «Coyote vs. Acme» ανασύρθηκε όταν η διοίκηση της εταιρείας επέτρεψε την αναζήτηση νέου διανομέα. Μετά από μήνες προσπαθειών, η Ketchup Entertainment απέκτησε τα δικαιώματα το 2025 και έδωσε νέα ζωή στο πρότζεκτ, το οποίο πλέον επιστρέφει με επίσημο τρέιλερ και ημερομηνία κυκλοφορίας.
Η ταινία αντλεί έμπνευση από ένα σατιρικό άρθρο του 1990 στο The New Yorker του Ίαν Φρέιζερ, που παρουσιάζει τον Wile E. Coyote να μηνύει την εταιρεία Acme για τα διαβόητα ελαττωματικά προϊόντα της, τα οποία στις κλασικές ταινίες των Looney Tunes οδηγούν πάντα σε εκρηκτικές αποτυχίες κάθε προσπάθειάς του να πιάσει τον Road Runner.
Στην υπόθεσή του τον εκπροσωπεί ο δικηγόρος Κέβιν Έιβερι (Γουίλ Φόρτε), ένας άντρας που έχει και ο ίδιος προσωπικούς λογαριασμούς με την εταιρεία.
Απέναντί τους βρίσκεται ο Μπάντι Κρέιν (Τζον Σίνα), ισχυρό στέλεχος της Acme και πρώην προϊστάμενος του Κέβιν. Η Λάνα Κόντορ υποδύεται την ανιψιά του Κέβιν και ο Λουίς Γκουζμάν τον δικαστή της υπόθεσης.
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ντέιβ Γκριν, γνωστός από το «Χελωνονιντζάκια ΙΙ», ενώ το σενάριο έχει γράψει η Σάμι Μπερτς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αντίδραση του σκηνοθέτη στην είδηση ότι η ταινία του είναι η επίσημη πρόταση της χώρας για τα Όσκαρ
Ο σκηνοθέτης άρχισε να εργάζεται πάνω στο ντοκιμαντέρ το 2023
Επίσημη πρόταση του Υπουργείου Πολιτισμού για την 99η διοργάνωση της Ακαδημίας
Παραμένει, ωστόσο, άγνωστο εάν η δήλωση βασίζεται σε εσωτερική πληροφόρηση ή αποτελεί προσωπική εκτίμηση
Περισσότερες από 50 ταινίες σε ένα εκλεκτικό πρόγραμμα προβολών
Από το «Rocky Horror Picture Show» και το «The Room» μέχρι τον Ντέιβιντ Λιντς, τι είναι αυτό που μετατρέπει μια ταινία σε αντικείμενο λατρείας για γενιές θεατών
Η ποπ σταρ πρωταγωνιστεί στην τέταρτη ταινία του δημοφιλούς κωμικού franchise
Ο Γάλλος δημιουργός μετέτρεψε την τσιγγάνικη κουλτούρα σε κινηματογραφική γλώσσα
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Λιτός και συνάμα πυκνός νοήματος, ο «νέος» Παβλικόφσκι μοιάζει να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πριν από οχτώ χρόνια με το «Ψυχρός πόλεμος».
Το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Οκτωβρίου 2026
Το χιουμοριστικό μήνυμά του στο Φεστιβάλ Βενετίας
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Μέχρι στιγμής, η αιτία θανάτου της δεν έχει γίνει γνωστή.
Χοακίν Φίνιξ και Τζόελ Κοέν μεταξύ αυτών που τον στηρίζουν
Η ανησυχία του για τη δημοσιογραφία
Ήταν ο ίδιος σεναριογράφος των ταινιών του και φημιζόταν για την τελειομανία του
Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός επανέρχεται στις δηλώσεις του για την ποικιλομορφία του ήρωα
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.