- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Σίντνεϊ Σουίνι απαντά στις φήμες για το αν θα είναι η επόμενη κοπέλα του Τζέιμς Μποντ
Η Αμερικανίδα ηθοποιός σχολιάζει τις φήμες ότι θα συμμετάσχει στη νέα ταινία του 007
Η Σίντνεϊ Σουίνι σχολιάζει με χιούμορ τις φήμες ότι θα είναι η νέα Bond girl - Η Αμερικανίδα ηθοποιός δηλώνει μεγάλη θαυμάστρια της σειράς ταινιών.
Η Σίντνεϊ Σουίνι απάντησε με αινιγματικό τρόπο στις φήμες που τη θέλουν να είναι η επόμενη «κοπέλα του Μποντ» στη νέα ταινία του διάσημου κατασκοπευτικού franchise.
Η φημολογία γύρω από το πρόσωπο της Σίντνεϊ Σουίνι έρχεται καθώς, αν και η επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ έχει ήδη σκηνοθέτη και σαφές δημιουργικό πλάνο, πολλά κομμάτια του παζλ παραμένουν άγνωστα. Μεταξύ αυτών, το ποια θα είναι η νέα γυναικεία πρωταγωνιστική παρουσία στο πλευρό του 007.
Σε συνέντευξή της στο Variety, η 27χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός δήλωσε: «Δεν μπορώ… [παύση επτά δευτερολέπτων] Δεν ξέρω… [παύση δέκα δευτερολέπτων]. Ειλικρινά δεν γνωρίζω όλες τις φήμες για τον Μποντ, αλλά πάντα ήμουν μεγάλη θαυμάστρια του franchise και ανυπομονώ να δω τι θα κάνουν στη συνέχεια».
Όταν ρωτήθηκε αν θα δεχόταν τον ρόλο αν της προτεινόταν, απάντησε χαμογελώντας: «Εξαρτάται από το σενάριο. Νομίζω θα διασκέδαζα περισσότερο αν ήμουν εγώ ο Τζέιμς Μποντ».
Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν, η Σουίνι θα ακολουθήσει τα βήματα ηθοποιών όπως η Λεά Σεϊντού και η Άνα ντε Άρμας, που πρωταγωνίστησαν στο No Time to Die (2021).
Όσο για τον επόμενο 007, οι υπεύθυνοι του franchise, Amazon MGM, έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο επόμενος Μποντ θα είναι άνδρας, γύρω στα 30, με έντονο βρετανικό προφίλ.
Το σενάριο υπογράφει ο δημιουργός του Peaky Blinders, Στίβεν Νάιτ, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Ντενί Βιλνέβ. Η πρεμιέρα της νέας ταινίας αναμένεται το 2028, αφού η παραγωγή βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο.
(Με πληροφορίες Diario AS)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H ταινία θα επικεντρώνεται στο «Breakfast at Tiffany’s»
Από το 1960 ως σήμερα έχουμε μια πληθώρα από ταινίες βασισμένες σε αληθινά εγκλήματα
H τελευταία της κινηματογραφική εμφάνιση ήταν το 2014 στην ταινία «Silver Skies»
Αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες της πλοκής και οι νέες προσθήκες στο καστ
Καλύτερη Ταινία Μυθοπλασίας - «Ύμνοι» από την επιτροπή για την ερμηνεία του Βασίλη Μπισμπίκη
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ζωή, η καριέρα και η κληρονομιά του στην ποπ κουλτούρα.
Η εμβληματική μονομαχία στο Κολοσσαίο και η σχέση τους πίσω από τις κάμερες
Πέθανε στα 86 του ο θρύλος των πολεμικών τεχνών - Το αγαπημένο του «fact»
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου
Μέρος των γυρισμάτων της πολυσυζητημένης παραγωγής έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε Ύδρα και Χαλκίδα
Η Apple αποκάλυψε το πρώτο στιγμιότυπο από το ατμοσφαιρικό θρίλερ που γυρίζεται στην Πράγα
Έφτασε τις 718,6 εκατ. προβολές
Η Pop Mart και η Sony Pictures ανακοίνωσαν τη μεταφορά των δημοφιλών λούτρινων στο σινεμά
H αντισυμβατική βιογραφία της πιο αινιγματικής λογοτεχνικής μορφής
Ο θρύλος της υποκριτικής θα «πρωταγωνιστήσει» στο δράμα «As Deep As the Grave»
Οι πρώτες σκηνές από το φινάλε της επικής τριλογίας του Ντενί Βιλνέβ ενθουσιάζουν τους fans
Μια διαφορετική και αρκετά έξυπνη sci-fi περιπέτεια
Δράμα με φόντο τον γεμάτο λάμψη κόσμο της υψηλής ραπτικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.