Κινηματογραφος

Δείτε τον Ντι Κάπριο στο δεύτερο τρέιλερ του «One Battle After Another» του Πολ Τόμας Άντερσον

Πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Σεπτεμβρίου

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λεονάρντο Ντι Κάπριο
© Warner Bros.

Δείτε τον Ντι Κάπριο στο δεύτερο τρέιλερ του «One Battle After Another» του Πολ Τόμας Άντερσον

Απέχουμε σχεδόν δύο μήνες από την πολυαναμενόμενη ταινία «One Battle After Another» του Πολ Τόμας Άντερσον με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Δίπλα του εμφανίζονται η Ρεγκίνα Χολ, ο Σον Πεν και ο Μπενίσιο ντελ Τόρο.

Δείτε το τρέιλερ του «One Battle After Another»:

One Battle After Another | Official Trailer 2

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο παρά λίγο να συνεργαστεί με τον Πολ Τόμας Άντερσον στην ταινία «Boogie Nights» πριν από περίπου τρεις δεκαετίες. Όπως είχε δηλώσει ο ηθοποιός, αρνήθηκε τον ρόλο του Eddie (ο οποίος πήγε τελικά στον Μαρκ Γουόλμπεργκ) καθότι ξεκινούσαν τα γυρίσματα του Τιτανικού και ήταν μια απόφαση που τελικά μετάνιωσε.

Η ταινία «One Battle After Another» της Warner Bros. βασίζεται στο εκτενές μυθιστόρημα του Τόμας Πίντσον του 1990 «Vineland». Ο Ντι Κάπριο υποδύεται έναν βετεράνο που έχει χάσει την πίστη του σε όλα, ενώ η Χολ εμφανίζεται ως πολιτική σύμβουλος με έναν ισχυρό κώδικα ηθικής. Ο Μπενίσιο ντελ Τόρο, πιο αινιγματικός από ποτέ, ενσαρκώνει έναν ισχυρό παράγοντα της εξουσίας με θολές προθέσεις.

Το «One Battle After Another» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Σεπτεμβρίου 2025.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπίλι Έιλις
Το φαινόμενο Μπίλι Άιλις, όπως το κατέγραψε ο Τζέιμς Κάμερον

Το «Billie Eilish – Hit Me Hard and Soft: The Tour (Live in 3D)» έχει τρομερή σκηνοθεσία στις σκηνές των συναυλιών, αλλά και μια αφοπλιστική αμεσότητα και τρυφερότητα στα παρασκήνια από τη νεαρή σταρ

Female | Κωνσταντίνος Μενελάου, Ελλάδα, 2025
Queer Movie Nights 2026: Το φεστιβάλ κουίρ κινηματογράφου επιστρέφει στην Αθήνα

Από τις 6 έως τις 11 Μαΐου, το φεστιβάλ κουίρ κινηματογράφου φέρνει στην Αθήνα 41 ΛΟΑΤΚΙ+ ταινίες, αφιερώματα, συζητήσεις και ιστορίες για την ορατότητα, την ταυτότητα και τα safe spaces

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY