- CITY GUIDE
- PODCAST
-
27°
Τομ Κρουζ και Μπραντ Πιτ ξανά μαζί στο κόκκινο χαλί, 31 χρόνια μετά
Οι δύο σταρ συναντήθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας «F1»

Τομ Κρουζ και Μπραντ Πιτ ξανά μαζί στο κόκκινο χαλί, 31 χρόνια μετά - Οι δύο σταρ συναντήθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας «F1»
Τρεις δεκαετίας κι έναν χρόνο μετά την κοινή τους εμφάνισή στην ταινία «Interview With a Vampire» του 1994, δύο από τους πιο εμβληματικούς και αειθαλείς σούπερ σταρ του σύγχρονου Χόλιγουντ εμφανίστηκαν για ακόμη μία φορά μαζί στο κόκκινο χαλί. Κάνοντας στυλιστικές επιλογές που αντηχούσαν τις 90's εμφανίσεις τους, Τομ Κρουζ και Μπραντ Πιτ πόζαραν για φωτογραφίες στην πρεμιέρα της ταινίας «F1» στο Λονδίνο: Ο Κρουζ παρευρέθη στο event για να εκφράσει την υποστήριξή του στο φιλμ, το οποίο φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του στενού συνεργάτη του, Τζόσεφ Κοζίνσκι (Top Gun: Maverick).
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο φιλμ ως ένας ξεπεσμένος οδηγός αγώνων που κάνει την δυναμική επιστροφή του, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα φορώντας ένα ζευγάρι κόκκινα γυαλιά ηλίου. Ο Κρουζ από την άλλη, ο οποίος έχει αλλάξει πολλές φορές κούρεμα τα τελευταία τριάντα χρόνια, έχει επιστρέψει προσφάτως στο μακρύ μαλλί που τον καθόρισε στα τέλη της προηγούμενης χιλιετίας. Η εμφάνιση των δύο σταρ προκάλεσε άμεσα συγκρίσεις και αναμνήσεις, καθώς και ελπίδες για μία μελλοντική συνεργασία ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς.
Δείτε παρακάτω τις εμφανίσεις τους το 2025 και το 1998 αντίστοιχα!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Παρ' όλο που συνεργάστηκαν πολύ στενά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Interview with a Vampire», Κρουζ και Πιτ δεν έχουν δουλέψει ξανά μαζί από τότε. Οι δύο σταρ επρόκειτο να συνεργαστούν στα πλαίσια της ταινίας «Ford v. Ferrari», όταν ακόμη ο Τζόσεφ Κοσίνσκι ήταν υπέυθυνος για το πρότζεκτ, πριν από 15 ολόκληρα χρόνια – δυστυχώς όμως, η συγκεκριμένη εκδοχή της ταινίας δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα.
Μιλώντας προσφάτως στο E! News, ο Πιτ δήλωσε κατηγορηματικά πως είναι πρόθυμος να συνεργαστεί ξανά με τον Κρουζ σε κάποιο επερχόμενο πρότζεκτ, αρκεί φυσικά, να μην χρειαστεί να «κρεμαστεί από κάποιο αεροπλάνο».
Το «F1» κυκλοφορεί στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 26 Ιουνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Aναμάσημα της ίδιας καραμέλας των παράλληλων συμπάντων που έχουμε δει αμέτρητες φορές στις πρόσφατες περιπέτειες των κινηματογραφικών υπερηρώων
Ποια ήταν η μοναδική απουσία
Από τα νεανικά φτωχικά χρόνια, στην εποχή της μεγάλης δόξα
Ένα τυπικό b-movie που έχει, ωστόσο, μια πιο ψαγμένη κινηματογραφική ματιά
Ένας ανυπόφορος καύσωνας δοκιμάζει τις αντοχές τριών φίλων στη σημερινή Μασσαλία.
Μπομπ Σφουγγαράκης και Πάτρικ Αστέρης μπλέκονται σε μία ακόμη απόκοσμη περιπέτεια
Το κωμικό franchise ξεκίνησε πριν από δύο ολόκληρες δεκαετίες
Ο 57χρονος σταρ επιστρέφει για τρίτη φορά στον ρόλο του Μπενουά Μπλανκ
Θα διεξαχθεί από 8 έως14 Σεπτεμβρίου
Τόνι Σερβίλλο και Άννα Φερτζέτι πρωταγωνιστούν στο πολυαναμενόμενο φιλμ
Η 27χρονη σταρ δήλωσε πρόθυμη να συμμετάσχει στο επιτυχημένο franchise
Η ταινία αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2026
O δημιουργός του «Wicked» θα υπογράψει την σκηνοθεσία του φιλμ.
Θα συναντηθούν στη μεγάλη οθόνη ο πρώτος Spiderman και ο Wolverine;
Η κορυφαία σταρ αποκαλύπτει τι έχει αλλάξει στη βιομηχανία του θεάματος τις τελευταίες δύο δεκαετίες.
Ο αειθαλής δημιουργός συνεχίζει ακάθεκτος τη δημιουργία ταινιών
Τρεις γυναίκες, ένας γείτονας κι ένα μπαλκόνι στη Μασσαλία
Εκτοξεύτηκε το κασέ της σταρ μετά την επιτυχία του Jurassic World Rebirth στο box office
«Για μένα, η επιτυχία μετριέται αν ο κόσμος νοιώσει κάτι»
Ο τελευταίος του ρόλος ήταν στη σειρά «Franklin» της Apple TV+
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.