- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Σίντνεϊ Σουίνι στη νέα κινηματογραφική μεταφορά του videogame, «Split Fiction»
Από τους σεναριογράφους του «Deadpool & Wolverine»
Το παιχνίδι, που κυκλοφόρησε στις 6 Μαρτίου, έγινε γρήγορα επιτυχία τόσο στους παίκτες όσο και στους κριτικούς
Η Σίντνεϊ Σουίνι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια κινηματογραφική μεταφορά του επιτυχημένου βιντεοπαιχνιδιού «Split Fiction», με τον Jon M. Chu στη σκηνοθεσία, όπως αποκάλυψε το Variety. Το σενάριο της ταινίας είναι από τους σεναριογράφους του «Deadpool & Wolverine», Rhett Reese και Paul Wernick.
Η ταινία «Split Fiction» έχει παραγωγούς τον Mike Goldberg και τον Dmitri M. Johnson της εταιρείας Story Kitchen (πρώην dj2 Entertainment), καθώς και από την Electric Somewhere του Chu. Η Σίντνεϊ Σουίνι θα αναλάβει και ρόλο εκτελεστικής παραγωγού.
Από την εταιρεία ανάπτυξης Hazelight Studios και τον εκδότη Electronic Arts, το «Split Fiction» συνδυάζει τη μαγεία με την επιστημονική φαντασία, ακολουθώντας δύο συγγραφείς, τη Mio και τη Zoe, που παγιδεύονται μέσα στους κόσμους που δημιούργησαν. Το σενάριο του παιχνιδιού υπογράφουν ο σκηνοθέτης και επικεφαλής της Hazelight, Josef Fares, και ο Sebastian Johansson.
Πηγές αναφέρουν στο Variety ότι δεν έχει ακόμη αποφασιστεί ποιον από τους δύο βασικούς ρόλους θα υποδυθεί η Σουίνι.
Το παιχνίδι, που κυκλοφόρησε στις 6 Μαρτίου, έγινε γρήγορα επιτυχία τόσο στους παίκτες όσο και στους κριτικούς, αποσπώντας θετικά σχόλια και σημειώνοντας τεράστιες πωλήσεις. Σύμφωνα με τη Hazelight, το παιχνίδι πούλησε πάνω από δύο εκατομμύρια αντίτυπα μέσα στην πρώτη εβδομάδα από την κυκλοφορία του, και αυτός ο αριθμός συνεχίζει να αυξάνεται με ταχύ ρυθμό.
Το Variety ήταν το πρώτο που ανέφερε ότι η κινηματογραφική μεταφορά του «Split Fiction» βρίσκεται σε εξέλιξη, προσελκύοντας τα μεγαλύτερα στούντιο του Χόλιγουντ σε έναν «πόλεμο προσφορών», κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου Προγραμματιστών Παιχνιδιών (GDC) στο Σαν Φρανσίσκο τον Μάρτιο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάνω από 1.000 δημιουργοί και ηθοποιοί εκφράζουν την αντίθεση τους
Τα επιχειρήματά τους
Τι απέγιναν το κινηματοθέατρο των αδελφών Χόλαντ και το κινητοσκόπιο του Τόμας Έντισον
Η πρωταγωνίστρια του «Wednesday» αποκαλύπτει την κρίση ταυτότητας μετά την Disney και τον ρόλο που της έσωσε την καριέρα
Ανεπαρκή χαρακτηρίστηκαν τα μέτρα μετά το περιστατικό με τον Τζον Ντέιβιντσον που επισκίασε την τελετή απονομής
«Μπορώ να σας πω ότι πρόκειται για απόλυτο αριστούργημα», δήλωσε ο 29χρονος σταρ
Ο βραβευμένος ηθοποιός εμφανίστηκε χωρίς μπλούζα, ενώ χρησιμοποιούσε μια ομπρέλα
Eίχαν να συναντηθούν από τα γυρίσματα της αγαπημένης πλέον ταινίας
Η παλιομοδίτικη αντίληψη περί ρομαντισμού συνδέεται με μια κακόγουστη αναμόχλευση όλων των κλισέ για την «ιταλική γοητεία και ομορφιά» στη νέα ταινία των Τσαρλς και Ντάνιελ Κινέιν
Η ταινία του Φιλιππινέζου Λαβ Ντίαζ είναι μια αντισυμβατική βιογραφία που απέχει πολύ από την ακαδημαϊκή φόρμα και την εξιδανίκευση του κεντρικού ήρωα
Η φωτογράφος και ο σκηνοθέτης μιλούν για τη μνήμη, την απώλεια και την ευθύνη του θεατή.
Η στιγμή της αποκάλυψης στη μητέρα του ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά
Η συζήτηση για τον επόμενο πρωταγωνιστή παραμένει ανοιχτή από το 2021
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στο Μεξικό - Δείτε τις πρώτες εικόνες του ηθοποιού ως ντετέκτιβ
Κορυφαίοι αθλητές μιλούν για τις θυσίες, τα λάθη και τη διαδρομή πίσω από την επιτυχία
Μετράμε τρεις μεγάλες, φιλόδοξες ταινίες επιστημονικής φαντασίας σε μια χρονιά, καμία από αυτές sequel σε superhero universe.
Από τις 3 έως 10 Μαΐου 2026 στο Ηράκλειο Κρήτης
Η πρεμιέρα του «The Hunt for Gollum» έχει προγραμματιστεί για τις 17 Δεκεμβρίου 2027
Tων σκηνοθετών Ντάνιελ Κουάν και Ντάνιελ Σάινερτ
Ο βραβευμένος ηθοποιός μόλις ρεζίλεψε το μισό Χόλιγουντ και πολύ το ευχαριστήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.