«Παρέλαση» δισεκατομμυριούχων - Παρόντες και οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ
Γιώργος Λάνθιμος: Το νέο του project, μια ωδή στο παράξενο σύμπαν του
Κάτι μικρό, αλλά πανέμορφο, πριν τη νέα του ταινία Bugonia
Εδώ και χρόνια, ο Γιώργος Λάνθιμος δεν έχει δημιουργήσει απλώς το δικό του κινηματογραφικό σύμπαν, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται και μία ξεχωριστή δική του παράδοση στο σινεμά που συνδέει τον κόσμο της μεγάλης οθόνης με εκείνον των βιβλίων και της φωτογραφίας.
Έτσι, ο Λάνθιμος και μετά το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο που είχε εκδώσει μετά την επιτυχία της ταινίας Poor Things, τώρα ετοιμάζεται για το δεύτερο αντίστοιχο εγχείρημά του με υλικό από την άλλη ταινία του με την Έμμα Στόουν, το Kinds of Kindness.
Υπό τον τίτλο «I Shall Sing These Songs Beautifully» η Mack και ο Λάνθιμος κυκλοφορούν έναν καλαίσθητο τόμο γεμάτο από ανέκδοτο υλικό από τη συγκεκριμένη ταινία του Έλληνα δημιουργού, που μπορεί να είχε αισθητική μικρομηκά, είχε όμως ευφάνταστο σενάριο και ανατρεπτική σκηνοθεσία και ήταν γεμάτη από ολοζώντανες παράξενες εικόνες, αντάξιες του ταλέντου με το οποίο μας έχει συστηθεί εδώ και χρόνια ο Λάνθιμος.
Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του τόμου, πάντως, αυτό που γίνεται σαφές, είναι ότι αυτό που ξεκινά ως μια ματιά από τα παρασκήνια της συγκεκριμένης ταινίας, καταλήγει σε μία αυτούσια λανθιμική ιστορία - μια στοιχειωμένα αποσπασματική ιστορία μυστηρίου και απόκοσμης ατμόσφαιρας.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και το περιοδικό «W» είτε είστε «από τους παλιούς φαν της αλλόκοτης ευφυΐας του είτε καινούριοι στο σύμπαν του Λάνθιμου, αυτό το βιβλίο είναι μια πρόσκληση να χαθείτε στον υπέροχα παράξενο κόσμο του»
Με πληροφορίες από το wmagazine.com
Δειτε περισσοτερα
Γιορτάζοντας τα 43α γενέθλια της Πριγκίπισσας της Ουαλίας θυμόμαστε τα εντυπωσιακά outfits της
Δημοσία δαπάνη και με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού Πολιτεία, πολιτικός κόσμος και πολίτες τον αποχαιρετούν
Ο ηγέτης που σφράγισε την πορεία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, μέσα από ξεχωριστά φωτογραφικά στιγμιότυπα
Πορτραίτα νυχτόβιων θαμώνων μπαρ, γυμνές φωτογραφήσεις σε πανσιόν και στιγμιότυπα από τον χώρο του θεάματος
32 φωτογράφοι μοιράζονται με την Athens Voice ένα στιγμιότυπο από τη φετινή χρονιά