Κινηματογραφος

Η Μάργκοτ Ρόμπι αναλαμβάνει την παραγωγή ταινίας βασισμένης στη «Monopoly»

Το επόμενο blockbuster της αυστραλής ηθοποιού μετά το «Barbie»

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μάργκοτ Ρόμπι χαιρετάει με το ένα χέρι φορώντας ροζ φόρεμα
Η Αυστραλή ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι στην 81η ετήσια τελετή απονομής των Χρυσών Σφαίρων στο Beverly Hills © ΕΡΑ/ALLISON DINNER

Η Μάργκοτ Ρόμπι αναλαμβάνει την παραγωγή ταινίας βασισμένης στη «Monopoly» - Το επόμενο blockbuster της αυστραλής ηθοποιού μετά το «Barbie»

Η Μάργκοτ Ρόμπι πρόκειται να συνεργαστεί με τη Hasbro Entertainment για μια νέα ταινία βασισμένη στο επιτραπέζιο παιχνίδι «Monopoly».

Margot Robbie to Produce a Live-Action Monopoly Movie

Monopoly: Το επόμενο blockbuster της Μάργκο Ρόμπι

Η πρωταγωνίστρια της υποψήφιας για Όσκαρ ταινίας «Barbie» πρόκειται να αναλάβει την παραγωγή μέσω της LuckyChap σε συνεργασία με την Lionsgate. Η είδηση αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του φετινού CinemaCon, στο Λας Βέγκας.

Σε ανακοίνωσή της, η LuckyChap χαρακτήρισε τo δημοφιλές παιχνίδι «κορυφαίο» ενώ ο επικεφαλής της Lionsgate 'Ανταμ Φόγκελσον δήλωσε ότι η εταιρεία είναι «τρομερά ενθουσιασμένη» που θα εργαστεί σε μία παραγωγή που πιστεύει ότι θα είναι το «επόμενο blockbuster» της Ρόμπι.

Όπως αναφέρει ο Guardian η εταιρεία παραγωγής ιδρύθηκε από την Αυστραλή σταρ και τον σύζυγό της Τομ 'Ακερλεϊ και έχει βρεθεί πίσω από ταινίες όπως «I, Tonya», «Promising Young Woman» και «Saltburn», καθώς και από τις τηλεοπτικές σειρές «Maid» και «Dollface».

Barbie: Πάνω από 1,4 δισ. δολάρια σε εισπράξεις

Ωστόσο κορυφαία στιγμή ήταν η παραγωγή της ταινίας-φαινόμενο «Barbie» το 2023 η οποία έκανε εισπράξεις πάνω από 1,4 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box office και ήταν υποψήφια για οκτώ Όσκαρ. Επίσης η νέα κωμωδία της «My Old Ass» έκανε πρεμιέρα στο Sundance με θετικές κριτικές και επιλέχθηκε από την Amazon για κυκλοφορία.

Η LuckyChap, έχει αναλάβει την επερχόμενη χριστουγεννιάτικη κωμωδία «Naughty» σε σκηνοθεσία Ολίβια Γουάιλντ και την παραγωγή της ταινίας «The Sims» βασισμένη στο εμβληματικό βιντεοπαιχνίδι.

The Sims: Σε σκηνοθεσία Kate Herrnon και σενάριο Briony Redman

Όπως αναφέρθηκε αρχικά από το «The InSneider» και επιβεβαιώθηκε από το «The Hollywood Reporter», μια ταινία βασισμένη στο δημοφιλές franchise βιντεοπαιχνιδιών «The Sims» είναι στα σκαριά αυτήν τη στιγμή σε κάποιο στούντιο του Χόλιγουντ από τη Robbie και την εταιρεία παραγωγής της, LuckyChap.

Η Kate Herrnon, η οποία σκηνοθέτησε την πρώτη σεζόν του «Loki» στο Disney+, θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας καθώς επίσης και το σενάριο μαζί με την Briony Redman.

Όπως και με την ταινία «Barbie», έτσι και οι «The Sims» δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο σενάριο ή ιστορία για να εξερευνήσουν. Ακόμα κι έτσι, οι μεγάλοι παραγωγοί του Χόλιγουντ αναμφίβολα έχουν εναποθέσει την εμπιστοσύνη τους στην Robbie, η οποία, μαζί με τη σκηνοθέτιδα/σεναριογράφο Greta Gerwig, μετέτρεψαν τη «Barbie» σε ένα franchise του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Ένα ακόμα bonus είναι ότι πολλοί μουσικοί είναι μεγάλοι fans των «The Sims», συμπεριλαμβανομένων της Lucy Dacus και της Julien Baker από το γκρουπ boygenious, των αμερικανών Japanese Breakfast ή των Snail Mail. Οπότε η ταινία θα συνοδεύεται και από ένα πολύ δυνατό  soundtrack.

Μένει να δούμε αν η ίδια η Μάργκοτ Ρόμπι σκοπεύει να εμφανιστεί στην ταινία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ