Κινηματογραφος

Η Rebel Wilson ισχυρίζεται ότι παρενοχλήθηκε από τον «Borat» στα γυρίσματα ταινίας

Τι αναφέρει η Αυστραλέζα ηθοποιός στα απομνημονεύματά της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Rebel Wilson ισχυρίζεται ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον Borat στα γυρίσματα ταινίας
Η Rebel Wilson κατηγόρησε τον Borat για σεξουαλική παρενόχληση © ΕΡΑ/SEBASTIEN NOGIER

Η Rebel Wilson, στα απομνημονεύματά της «Rebel Rising», ισχυρίστηκε ότι ο Sacha Baron Cohen την παρενόχλησε σεξουαλικά το 2016

Η αυστραλέζα ηθοποιός Rebel Wilson ισχυρίστηκε ότι «ένιωσε σεξουαλική παρενόχληση» από τον συνάδελφό της ηθοποιό και κωμικό Sacha Baron Cohen όταν πρωταγωνιστούσαν σε μια ταινία μαζί. Ο Cohen έχει μείνει γνωστός για ρόλο του ως Borat.

Η Rebel Wilson Κατηγορεί τον Cohen για ανάρμοστη συμπεριφορά

Ο Rebel Wilson είπε ότι «ένιωσα ότι ο Sacha Baron Cohen με παρενόχλησε σεξουαλικά» στα γυρίσματα της ταινίας «Grimsby» το 2016 που κυκλοφόρησε στη Βόρεια Αμερική ως «The Brothers Grimsby».

The Brothers Grimsby - Official Trailer (HD)

Οι λεπτομέρειες του υποτιθέμενου περιστατικού έχουν συμπεριληφθεί στα απομνημονεύματα της Wilson με τίτλο «Rebel Rising». Κατηγορεί τον Βρετανό ηθοποιό για περιστατικά ανάρμοστης συμπεριφοράς όταν υποδύθηκε την κοπέλα του στην ταινία που σκηνοθέτησε ο Λουί Λετεριέ.

Baron Cohen: ΟΙ ισχυρισμοί είναι αποδεδειγμένα ψευδείς

Ένας εκπρόσωπος του Baron Cohen περιέγραψε τους ισχυρισμούς ως «αποδεδειγμένα ψευδείς», σε δήλωση που δόθηκε στο πρακτορείο ειδήσεων PA.

Η σταρ των «The Pitch Perfect» και «Bridesmaids» είπε ότι στόχος της δεν ήταν να ακυρώσει τον Baron Cohen με όσα αναφέρει στα απομνημονεύματα, που κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ τη Τρίτη 2 Απριλίου. Αλλά, να αφηγηθεί ξανά μια εμπειρία που την έκανε να νιώθει «τελείως χωρίς σεβασμό, κάτι που με οδήγησε να συμπεριφέρομαι στον εαυτό μου με ακόμη μεγαλύτερη ασέβεια τρώγοντας με εξαιρετικά ανθυγιεινό τρόπο».

Η Wilson είπε ότι συνάντησε για πρώτη φορά τον Baron Cohen το 2013 σε ένα δείπνο που παρέθεσε ο κωμικός Matt Lucas, περιγράφοντας τον ηθοποιό του «Borat» και του «Ali G» ως το «είδωλό» της.

Η ηθοποιός είπε ότι ο 52χρονος Baron Cohen της τηλεφώνησε ένα χρόνο αργότερα για να της προσφέρει έναν ρόλο στο «Grimsby».

Η Rebel Wilson ισχυρίζεται ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον Borat στα γυρίσματα ταινίας
Ο βρετανός ηθοποιός Sacha Baron Cohen ποζάρει για το «The Brothers Grimsby» στο Βερολίνο © ΕΡΑ/JOERG CARSTENSEN

Rebel Wilson: Ήθελε να φαίνομαι και να νιώθω απαίσια

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, η Wilson ισχυρίστηκε ότι κάθε φορά που μιλούσε με τον Baron Cohen, «πρότεινε να είμαι γυμνή σε μια μελλοντική σκηνή», κάτι που ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν σε καμία περίπτωση ουσιαστικό για το πλοκή της ταινίας.

Είπε ότι ο ηθοποιός έδινε «ανακριβείς οδηγίες» σε σκηνές που ήταν είτε υποτιμητικές για τις γυναίκες είτε για το μέγεθός της. Η 44χρονη ισχυρίστηκε επίσης ότι της φαινόταν ότι ο Baron Cohen «ήθελε να φαίνομαι και να νιώθω απαίσια», αναγκάζοντάς τη να φοράει κοντά και στενά ρούχα «όπου μπορούσες να δεις όσο το δυνατόν περισσότερη κυτταρίτιδα».

Το περιστατικό που περιέγραψε η Wilson

Η Wilson περιέγραψε ένα συγκεκριμένο περιστατικό στο πλατό όπου ισχυρίστηκε ότι «παρασύρθηκε» μακριά από το τρέιλερ της σε ένα τσιμεντένιο δωμάτιο χωρίς έπιπλα με ένα μόνο στρώμα στο πάτωμα, με τα μόνα άτομα στο δωμάτιο να είναι ο Baron Cohen «και η παρέα του».

Ο Baron Cohen κατέβασε το παντελόνι του, όπως ισχυρίζεται η Wilson καθώς οι υπόλοιποι βιντεοσκοπούσαν με τα τηλέφωνά τους, λέγοντας: «Εντάξει, τώρα θέλω να βάλεις το δάχτυλό σου στον κ*** μου», για μια σκηνή που υποτίθεται ότι θα ήταν στην ταινία.

Η Wilson, η οποία είπε ότι ήταν «φοβισμένη» από το περιστατικό, ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε σκηνοθέτης ή κινηματογραφικό συνεργείο κατά τη διάρκεια του συμβάν, προσθέτοντας: «Η γνώμη μου είναι ότι ο Sacha Baron Cohen προσπαθεί να κάνει τους ανθρώπους να νοιώσουν άβολα».

Η ηθοποιός Wilson αρνήθηκε να προωθήσει την ταινία «Grimsby», προσθέτοντας ότι ένιωθε ότι ήταν «η μόνη δύναμη που μου είχε απομείνει σε αυτή την κατάσταση», αλλά ισχυρίστηκε ότι ένοιωσε ξανά «φόβο» όταν ένας συνεργάτης του Cohen «απείλησε» να καταστρέψει τη φήμη της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ