Κινηματογραφος

Τζέιμς Μποντ: Ποιος είναι Άαρον Τέιλορ Τζόνσον που θα αναλάβει τον ρόλο του 007

Ο 33χρονος ηθοποιός το σκέφτεται - Ίντρις Έλμπα και Τομ Χάρντι πιθανοί υποψήφιοι

62224-137655.jpg
Newsroom
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζέιμς Μποντ: Ποιος είναι Άαρον Τέιλορ Τζόνσον που θα αναλάβει τον ρόλο του 007
Τον πολυπόθητο ρόλο του Τζέιμς Μπόντ διεκδικεί ο Άαρον Τέιλορ Τζόνσον © ΕΡΑ/SERGIO PEREZ

«Ράβει κoστούμι» για το ρόλο του Τζέιμς Μποντ ο Άαρον Τέιλορ Τζόνσον - Τι ξέρουμε για τον ηθοποιό που είναι το επικρατέστερο φαβορί

Ο Βρετανός ηθοποιός Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, είναι ο επικρατέστερος διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ στον εμβληματικό ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Aaron Taylor-Johnson Reportedly The Next James Bond

Ο 33χρονος διάσημος πρωταγωνιστής που, παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι πατέρας τεσσάρων κοριτσιών, δεν έχει ακόμη αποδεχτεί επίσημα τον ρόλο, αλλά αν κλείσει η συμφωνία θα είναι ο έβδομος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον θρυλικό μυστικό πράκτορα 007 από το 1962 όταν ξεκίνησε το franchise.

Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον θα ακολουθήσει τον Σον Κόνερι, τον Τζορτζ Λέιζενμπι, τον Ρότζερ Μουρ, τον Τίμοθι Ντάλτον, τον Πιρς Μπρόσναν και τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, εάν επιβεβαιωθεί η επιλογή του. Ο Σον Κόνερι ήταν ο πρώτος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Μποντ στην ταινία Dr. No το 1962.

Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον ή Ίντρις Έλμπα;

Πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι ο Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα εξακολουθεί να είναι η νούμερο ένα επιλογή του κοινού για το ρόλο, παρά το γεγονός ότι είναι 51 ετών. Ωστόσο ο ίδιος έχει ήδη αποκλείσει τον εαυτό του από την υποψηφιότητα προκειμένου να επικεντρωθεί στο αστυνομικό δράμα «Luther».

Τζέιμς Μποντ: Ποιος είναι Άαρον Τέιλορ Τζόνσον που θα αναλάβει τον ρόλο του 007
O 51χρονος Ίντρις Έλμπα εξακολουθεί να διεκδικεί το ρόλο © ΕΡΑ/NINA PROMMER

Σύμφωνα με τη Sun, ο πρωταγωνιστής των «Nocturnal Animals», «Nowhere Boy» και «Avengers: Age of Ultron», Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον φέρεται να έχει κατακτήσει τον πολυπόθητο ρόλο.

«Ο ρόλος του Τζέιμς Μποντ είναι για τον Άαρον, αν επιθυμεί να τον αποδεχτεί. Η επίσημη προσφορά είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν την απάντησή του», δήλωσε μια πηγή.

«Το βρίσκω γοητευτικό που με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο»

Το όνομα του πρωταγωνιστή βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες ανάμεσα σε κορυφαίους υποψήφιους όπως ο Τομ Χάρντι, ο Χένρι Κάβιλ και ο μεγάλος νικητής του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου Κίλιαν Μέρφι.

«Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο» δήλωσε στο Numero την περασμένη εβδομάδα για την υποψηφιότητα του, ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον ο οποίος είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με την 57χρονη Σαμ Τέιλορ Τζόνσον. Η ίδια είναι εξίσου πετυχημένη με τον κατά 23 χρόνια νεαρότερο σύζυγό της καθώς έχει σκηνοθετήσει δεκάδες ταινίες με αποκορύφωμα την πρώτη ταινία του  «Fifty Shades of Grey».

A MILLION LITTLE PIECES Official Trailer (2019) Aaron Taylor-Johnson, Drama Movie

KRAVEN THE HUNTER – Official Red Band Trailer (HD)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ