Κινηματογραφος

Έρχεται η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν

Το «Kinds of Kindness» θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έρχεται η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με πρωταγωνίστρια την Έμμα Στόουν
Ο Γιώργος Λάνθιμος και η Έμα Στόουν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την ταινία ΒΛΗΧΗ © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Την επόμενη ταινία του ετοιμάζει ο Γιώργος Λάνθιμος μετά την τεράστια επιτυχία του «Poor Things» με 4 βραβεία Όσκαρ

Την επόμενη ταινία του με τίτλο «Kinds of Kindness» ετοιμάζει ο Έλληνας σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος μετά την τεράστια επιτυχία του «Poor Things» στα Όσκαρ, όπου κέρδισε 4 χρυσά αγαλματίδια.

Oscars 2024 | Emma Stone wins Best Actress | 96th Academy Awards | ITV

Kinds of Kindness: Το σενάριο της ταινίας παραμένει ακόμη μυστικό

Η Searchlight, το στούντιο που διανέμει την ταινία, την πρόσθεσε στο ημερολόγιο προβολών της για τις 21 Ιουνίου 2024.

Αν και η πλοκή παραμένει μυστική, το «Kinds of Kindness» είναι μια ταινία που επανασυνδέει την Έμα Στόουν με τους συμπρωταγωνιστές της από το «Poor Things» Γουίλεμ Νταφόε και Μάργκαρετ Κουάλεϊ, καθώς και τον ηθοποιό του «The Favourite», Τζο Άλγουιν.

Details on Yorgos Lanthimos Next Film Kinds of Kindness

Ο Λάνθιμος έγραψε το σενάριο μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, με τον οποίο συνεργάστηκε στα «Ο Αστακός», «Ο θάνατος του ιερού ελαφιού» και «Κυνόδοντας». Η ταινία, με αρχικό τίτλο «And», γυρίστηκε στη Νέα Ορλεάνη στα τέλη του 2022.

Έρχεται η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με πρωταγωνίστρια την Έμμα Στόουν
© ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Η 5η συνεργασία μεταξύ της Έμα Στόουν και του Γιώργου Λάνθιμου

Το «Kinds of Kindness» είναι η πέμπτη συνεργασία μεταξύ της Έμα Στόουν και του Γιώργου Λάνθιμου, οι οποίοι μόλις συνεργάστηκαν στο «Poor Things», μια κωμωδία φαντασίας που χάρισε στη Στόουν το δεύτερο Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού της καριέρας της.

Η Έμμα Στόουν και ο Γιώργος Λάνθιμος συνεργάστηκαν, επίσης, στο βραβευμένο με Όσκαρ το 2018 «Η Ευνοούμενη» και στην ταινία μικρού μήκους «Βληχή», ενώ βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για την ανάπτυξη της έκτης τους ταινίας, ριμέικ της νοτιοκορεατικής κωμωδίας φαντασίας «Save the Green Planet».

Η Έμα Στόουν έχει μιλήσει για τη δημιουργική της συνεργασία με τον Λάνθιμο, λέγοντας: «Ο Γιώργος αισθάνεται ότι ένα μεγάλο μέρος της διαδικασίας να δουλεύει με ανθρώπους ή να βάζει ανθρώπους στις ταινίες του έχει να κάνει με το ποιοι είναι ως άνθρωποι. Δεν βασίζεται μόνο στις επιδόσεις».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ