Κινηματογραφος

Άγρια φύση: Η δεύτερη περιπέτεια του Έρικ Μπάνα στον ρόλο του Αυστραλού αστυνομικού

Πέντε γυναίκες, συμμετέχουν σε ένα καταφύγιο πεζοπορίας, όμως τέσσερις φτάνουν στον τελικό προορισμό

324257-668306.jpg
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
ΤΕΥΧΟΣ 908
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άγρια φύση
Άγρια φύση

Άγρια φύση: Κριτική για την ταινία του Ρόμπερτ Κόνολι, με πρωταγωνιστές τους Έρικ Μπάνα, Άνα Τορβ, Ντέμπορα-Λι Φέρνες, Ρόμπιν ΜακΛίβι

Πέντε γυναίκες, συνεργάτιδες στην ίδια εταιρεία, συμμετέχουν σε ένα καταφύγιο πεζοπορίας στο πλαίσιο μιας προσπάθειας σύσφιξης των σχέσεών τους. Όμως τέσσερις φτάνουν στον τελικό προορισμό. Οι ομοσπονδιακοί πράκτορες Άαρον Φαλκ και Κάρμεν Κούπερ αναλαμβάνουν την υπόθεση.

Μετά από την «Ξηρασία», ο Έρικ Μπάνα επιστρέφει στον ρόλο του ομοσπονδιακού πράκτορα Άαρον Φαλκ και πάλι υπό την σκηνοθετική κατεύθυνση του Ρόμπερτ Κόνελι. Όπως και στο φιλμ του 2020, η αίσθηση ρεαλισμού σημάδευε τη στρωτή σκηνοθεσία με το αυστραλέζικο τοπίο να έχει ισχυρό αφηγηματικό ρόλο. Στην «Ξηρασία» ήταν το άγονο τοπίο που σημάδευε ολοκληρωτικά το κλίμα παρακμής και θανάτου, ενώ στη νέα ταινία είναι η αφιλόξενη πλευρά της φύσης που δίνει τον ρυθμό στην αφήγηση. Με το σπάσιμο του χρόνου σε τρία μέρη να προσφέρει μυστήριο, το φιλμ ίσως είναι κάπως μπερδεμένο, αλλά και πάλι υπηρετεί πιστά το όραμα της αυστραλέζικης καταγωγής συγγραφέως Τζέιν Χάρπερ, δημιουργό του ντετέκτιβ Φαλκ που πρωταγωνιστεί στα διάσημα crime novels της.

ΑΓΡΙΑ ΦΥΣΗ (Force of Nature: The Dry 2) - trailer (greek subs)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ