Κινηματογραφος

Τι δουλειά θα έκανε η Κρίστεν Στιούαρτ αν δεν ήταν ηθοποιός

Τι αποκάλυψε στο People

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τι δουλειά θα έκανε η Κρίστεν Στιούαρτ αν δεν ήταν ηθοποιός
Τι δουλειά θα έκανε η Κρίστεν Στιούαρτ αν δεν ήταν ηθοποιός © EPA

Κρίστεν Στιούαρτ: Τι δουλειά θα έκανε αν δεν ήταν ηθοποιός - Τι αποκάλυψε στο People

Η Κρίστεν Στιούαρτ έκανε δηλώσεις στο People, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας “Love Lies Bleeding” και ρωτήθηκε για το τι δουλειά θα έκανε αν δεν ήταν ηθοποιός.

Η Στιούαρτ εξομολογήθηκε ότι πιθανότατα θα ήταν υπεύθυνη catering αν δεν είχε ασχοληθεί με τη βιομηχανία της υποκριτικής.

«Μαγειρεύω όλη την ώρα. Οι άνθρωποι που δεν μαγειρεύουν λένε, ‘Ω, εγώ φτιάχνω μόνο αυτό το ένα πράγμα’. Εγώ λέω, “Πες τι θέλεις”. Θα το φτιάξω για σένα», είπε η ηθοποιός.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως η αποκάλυψη της Στιούαρτ σχετικά με την αγάπη της για τη μαγειρική ήρθε αφού η συμπρωταγωνίστριά της, Κέιτι Ο'Μπράιαν, αποκάλυψε πως η σταρ μαγείρευε και έψηνε για το καστ και το συνεργείο της ταινίας.

«Νομίζω ότι υποδύεται πολύ καλά έναν χαλαρό τύπο. Νομίζω ότι αυτό είναι. Είναι πολύ ενθουσιασμένη με αυτόν τον κόσμο και αυτό το έργο και αυτό είναι μεταδοτικό και πραγματικά διασκεδαστικό και έκανε πολύ πιο διασκεδαστικό το να συμμετέχω σε αυτή την ταινία. Μαγειρεύει, ψήνει και δεν μου επιτρεπόταν να φάω τίποτα από αυτά και ήμουν πολύ αναστατωμένη γι’ αυτό. Ήμουν σε δίαιτα. Εμφανιζόταν συνέχεια με μπισκότα και άλλα πράγματα έψηνε ή μαγείρευε, από τα οποία εγώ δεν μπορούσα να φάω», είπε η Ο'Μπράιαν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ