Κινηματογραφος

Η Λιζ Χάρλεϊ γύρισε ερωτική σκηνή με άλλη γυναίκα για χάρη του γιου της

Στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ντέμιαν Χάρλεϊ

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Λιζ Χάρλεϊ γύρισε ερωτική σκηνή με άλλη γυναίκα για χάρη του γιου της

Λιζ Χάρλεϊ: Γύρισε ερωτική σκηνή με άλλη ηθοποιό - Σκηνοθέτης ο γιος της 

Στο τρέιλερ της ταινίας «Strictly Confidential» η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ έχει μια ιδιαίτερη ερωτική σκηνή. Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του γιου της, Ντέιμιαν, ο οποίος είναι μοντέλο και εκκολαπτόμενος σκηνοθέτης.

Το δράμα μυστηρίου ακολουθεί τη Μία, την οποία υποδύεται η Τζόρτζια Λοκ, καθώς παρασύρεται σε έναν «κόσμο γεμάτο σεξ, διπροσωπία και προδοσία», ενώ προσπαθεί να αποκαλύψει το μυστήριο γύρω από την αυτοκτονία της καλύτερης φίλης της, Ρεμπέκα. Το τρέιλερ δείχνει τη Μία να επιστρέφει στο εξωτικό νησί της Καραϊβικής όπου πέθανε η Ρεμπέκα, και μαζί με την αποκάλυψη παλιών παθών, ορκίζεται να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο της φίλης της. Στο βίντεο, ο χαρακτήρας που υποδύεται η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, η Λίλι, φαίνεται να πέφτει θύμα αποπλάνησης από τη Νατάσα, την οποία υποδύεται η νεαρή ηθοπιός Πέαρ Κιραβάρα.

STRICTLY CONFIDENTIAL Official Trailer (2024) Thriller Movie HD


Ο Ντέμιαν επαίνεσε τη μητέρα του που τήρησε την υπόσχεσή της να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία, όταν τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τον Δεκέμβριο στο νησί Saint Kitts και Nevis της Καραϊβικής.

Με ανάρτησή του στο Instagram, έγραψε: «Όλοι οι εμπλεκόμενοι αξίζουν δημόσιες δηλώσεις λατρείας (οι οποίες θα έρθουν εν ευθέτω χρόνω), αλλά αυτή τη στιγμή θέλω να επαινέσω την @ElizabethHurley1 που, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης μου μικρού μήκους ταινίας το 2010 (όταν ήμουν 8 ετών) μου υποσχέθηκε ότι θα έπαιζε στην πρώτη μου μεγάλου μήκους ταινία. Πιστή στον λόγο της, τη στιγμή που αυτή η ταινία πήρε το πράσινο φως, η μαμά παράτησε τα πάντα και έτρεξε στην όμορφη Καραϊβική για να βοηθήσει. Η συνεργασία μας ήταν ένα όνειρο».

To επώνυμο της μητέρας και η καριέρα του

Τον Ιούλιο του 2016, ανακοινώθηκε ότι ο Χάρλεϊ είχε αναλάβει τον ρόλο του πρίγκιπα Χάνσελ φον Λιχτενστάιν στη σειρά «The Royals» του E! στην οποία πρωταγωνιστεί η μητέρα του ως βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου. Τον Ιούλιο του 2020, υπέγραψε με το IMG models – στους πελάτες του οποίου περιλαμβάνονται οι Κέιτ Μος, η Ναόμι Κάμπελ και άλλοι. Έκτοτε, έχει συνεργαστεί με γίγαντες της μόδας, συμπεριλαμβανομένων των Mert and Marcus, Katie Grand και Luigi and Iango.

Ο Χάρλεϊ γεννήθηκε στο νοσοκομείο Portland του Λονδίνου έχοντας πατέρα τον Στιβ Μπινγκ. Αν και ο Μπινγκ αρχικά αρνήθηκε την πατρότητα, ένα τεστ DNA στη συνέχεια τον επιβεβαίωσε ως πατέρα. Σε δικαστικό διακανονισμό των υποχρεώσεων διατροφής του παιδιού του, ο Μπινγκ συμφώνησε να καταβάλει 1,8 εκατομμύρια λίρες σε ετήσιες δόσεις των 100.000 λιρών, αν και η μητέρα του αρνήθηκε. Νονοί του είναι ο Χιου Γκραντ, ο Έλτον Τζον και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. 

Η Λιζ Χάρλεϊ γύρισε ερωτική σκηνή με άλλη γυναίκα για χάρη του γιου της
© Isa Foltin/Getty Images for Marcel Remus/Ideal Image

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ