Κινηματογραφος

Marvel: Ο Kumail Nanjiani χρειάστηκε θεραπεία μετά το «Eternals»

Τι είπε ο ηθοποιός του «Silicon Valley» για τις κακές κριτικές της ταινίας

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Marvel: Ο Kumail Nanjiani χρειάστηκε θεραπεία μετά τις κακές κριτικές του «Eternals»
Ο Kumail Nanjiani χρειάστηκε θεραπεία μετά το «Eternals» της Marvel © ΕΡΑ / CAROLINE BREHMAN

Marvel: Ο Kumail Nanjiani χρειάστηκε θεραπεία μετά τις κακές κριτικές του «Eternals». Τι είπε ο ηθοποιός του «Silicon Valley» για τις κακές κριτικές της ταινίας

Ο ηθοποιός του «Eternals», Kumail Nanjiani αποκάλυψε ότι επηρεάστηκε τόσο πολύ από τις κακές κριτικές για την ταινία της Marvel του 2021 που αναγκάστηκε να ξεκινήσει θεραπεία, σύμφωνα με το BBC.

KUMAIL NANJIANI: Career Changing Anxiety, Wrong Priorities & Marvel  Disappointment

Ο Nanjiani είπε ότι είχε περάσει μήνες κάνοντας προπόνηση για να προετοιμαστεί για τον ρόλο, αλλά η ταινία έλαβε μικτές κριτικές και δεν τα πήγε καλά στο box office.

H Marvel πίστευε ότι η ταινία θα γινόταν επιτυχία

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι ήταν «πολύ ενήμερος» για το τι σκέφτονταν οι κριτικοί, εξηγώντας: «Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο γιατί η Marvel πίστευε ότι η ταινία θα έπαιρνε πραγματικά, πολύ καλές κριτικές». Και πρόσθεσε: «Έτσι απέσυραν το εμπάργκο νωρίς και συμπεριέλαβαν την ταινία σε μερικά φανταχτερά φεστιβάλ και μας έστειλαν σε μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία για να προωθήσουμε την ταινία με το που αποσύρθηκε το εμπάργκο».

Ο Nanjiani, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του Dinesh στην κωμική σειρά της HBO «Silicon Valley», είπε ότι ο αντίκτυπος της ταινίας χειροτέρεψε από την περιοδεία Τύπου που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid. «Νομίζω ότι υπήρχε μια περίεργη αίσθηση στην ατμόσφαιρα για ποιο λόγο η ταινία χτυπήθηκε τόσο πολύ, και νομίζω ότι δεν έχει να κάνει με την πραγματική ποιότητα της ταινίας», συνέχισε.

“Bollywood” Official Clip | Marvel Studios’ Eternals

Kumail Nanjiani: Ξεκίνησα συνεδρίες με θεραπευτή

«Ήταν πραγματικά δύσκολο, και τότε ήταν που σκέφτηκα ότι ήταν άδικο για μένα και άδικο για τη [σύζυγό μου] Emily, και δεν μπορώ να προσεγγίσω τη δουλειά μου άλλο με αυτόν τον τρόπο. Κάποια πράγματα έπρεπε να αλλάξουν, οπότε ξεκίνησα συνεδρίες με τον θεραπευτή μου για αυτό. Η Emily λέει ότι όντως έχω τραύμα από όλη αυτή την ιστορία», πρόσθεσε.

«Μόλις είχαμε δείπνο με κάποιον άλλον από εκείνη την ταινία και είπαμε: Ήταν δύσκολο, έτσι δεν είναι; Και απάντησε: Ναι, ήταν πολύ δύσκολο και νομίζω ότι όλοι περάσαμε κάτι παρόμοιο».

Ο 45χρονος ηθοποιός και stand up κωμικός έπαιξε έναν εξωγήινο που ήρθε στη Γη για να προστατεύσει τον πλανήτη του, και έγινε σταρ του Bollywood. Όμως, παρά τις μεγάλες προσδοκίες για την ταινία, την οποία σκηνοθέτησε η βραβευμένη με Όσκαρ Chloé Zhao, έλαβε μια σχετικά κακή βαθμολογία 47% στο Rotten Tomatoes και πέτυχε τη χαμηλότερη βαθμολογία από οποιαδήποτε ταινία του Marvel Cinematic Universe από το Cinema Score.

Marvel: Ο Kumail Nanjiani χρειάστηκε θεραπεία μετά τις κακές κριτικές του «Eternals»
© ΕΡΑ / VICKIE FLORES

Τα κλισέ των υπερήρωων συνεχίζονται

Το περιοδικό Empire είπε τη στιγμή της κυκλοφορίας: «Η είσοδος της Chloé Zhao στον κόσμο των υπερηρώων είναι φιλόδοξη και ειπωμένη σε μια τεράστια κοσμική κλίμακα - αλλά ακόμη και αυτή δεν μπορεί να ξεφύγει από τα κλισέ των υπερήρωων».

Ο Peter Bradshaw του Guardian έγραψε: «Υπάρχουν μερικές ωραίες πινελιές και μια ελκυστική νέα ποικιλομορφία, αλλά αυτή είναι μια ταινία που δεν έχει δύναμη και είναι αβέβαιη».

Marvel: Ο Kumail Nanjiani χρειάστηκε θεραπεία μετά τις κακές κριτικές του «Eternals»
© ΕΡΑ / ALLISON DINNER

Ο Nanjiani και η σύζυγός του, Emily V Gordon, ήταν υποψήφιοι για Όσκαρ το 2018 για τη ρομαντική τους κωμωδία «The Big Sick», στην οποία πρωταγωνίστησε στο πλευρό της Zoe Kazan. Είναι ένας από τους πολλούς σταρ που έχουν μιλήσει για την αντιμετώπιση κακών κριτικών στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Η Jennifer Lawrence είπε στο Variety ότι παίρνει αμυντική στάση αφού διαβάσει αρνητικές κριτικές για τη δουλειά της. «Είσαι τόσο χωμένος στη ταινία, βάζεις όλη σου την ψυχή και το σώμα και μετά την αγαπάς, προφανώς γιατί δεν θα ήσουν εκεί αν δεν την αγαπούσες, και μετά οι άνθρωποι απλά την καταστρέφουν», εξήγησε.

The Big Sick Trailer #1 (2017) | Movieclips Trailers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ