Κινηματογραφος

The Ministry Of Ungentlemanly Warfare: Ο Χένρι Καβίλ στη νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι - Δείτε το trailer

Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Απριλίου

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Ministry Of Ungentlemanly Warfare: Ο Χένρι Καβίλ στη νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι - Δείτε το trailer
Ο Χένρι Καβίλ πρωταγωνιστεί στην ταινία The Ministry Of Ungentlemanly Warfare του Γκάι Ρίτσι

The Ministry Of Ungentlemanly Warfare: Ο Χένρι Καβίλ και ο Άλαν Ρίτσσον στη νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι - Δείτε το trailer

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία του Γκάι Ρίτσι «The Ministry Of Ungentlemanly Warfare», από την Lionsgate για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρωταγωνιστούν οι Χένρι Καβίλ, 'Αλαν Ρίτσσον και Έιζα Γκονζάλες.

The Ministry Of Ungentlemanly Warfare (2024) Official Trailer - Starring Henry Cavill

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα σχετικά με τη μυστική οργάνωση που συγκροτήθηκε στο Λονδίνο από τον Ουίνστον Τσόρτσιλ μαζί με μια ομάδα στρατιωτικών της εποχής ανάμεσά τους και ο Ίαν Φλέμινγκ, όπου μετέπειτα έγινε ο συγγραφέας των ιστοριών του Τζέιμς Μποντ.

Η δράση της μυστικής ομάδας εναντίον των Ναζί

«Οι αντισυμβατικές και εντελώς αχαρακτήριστες τεχνικές μάχης αυτής της μυστικής ομάδας εναντίον των Ναζί άλλαξαν σημαντικά την πορεία του πολέμου, θέτοντας τα θεμέλια για τη βρετανική SAS και τον σύγχρονο πόλεμο των μυστικών επιχειρήσεων (Black Ops)», αναφέρει η σύνοψη.

Το σενάριο είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του πολεμικού ανταποκριτή και ιστορικού Ντέμιαν Λιούις και το υπογράφουν μαζί με τον σκηνοθέτη οι Πολ Ταμάσι, Έρικ Τζόνσον και Αράς Αμέλ.

 Σύμφωνα με το Variety, το «The Ministry Of Ungentlemanly Warfare», αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Απριλίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ