Κινηματογραφος

Ο Bill Murray επιστρέφει ως Peter Venkman στο «Ghostbusters: Frozen Empire»

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 22 Μαρτίου

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Bill Murray επιστρέφει ως Peter Venkman... στο «Ghostbusters: Frozen Empire»
© Instagram / ghostbusters

Ο Bill Murray επιστρέφει ως Peter Venkman... στο «Ghostbusters: Frozen Empire» - Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 22 Μαρτίου

Αν συμβαίνει κάτι περίεργο στη γειτονιά σας, ποιον θα φωνάξετε; Μα φυσικά τον Bill Murray, ο οποίος επιστρέφει ως Peter Venkman με την χαρακτηριστική του στολή, στο σίκουελ «Ghostbusters: Frozen Empire».

GHOSTBUSTER: FROZEN EMPIRE - Official Trailer (HD)

Μαζί του και η αρχική ομάδα των Ghostbusters, Dan Aykroyd ως Ray Stantz, Annie Potts στο ρόλο της γραμματέας Janine Melnitz, Ernie Hudson ως Winston Zeddemore καθώς και ο διάσημος κακός «Mean Green Ghost», Slimer.

Στη συνέχεια της ταινίας του 2021, «Ghostbusters: Afterlife», πρωταγωνιστούν επίσης οι Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, Celeste O'Connor και Logan Kim.

Ο Bill Murray επιστρέφει ως Peter Venkman... στο «Ghostbusters: Frozen Empire»
© Instagram / ghostbusters

Παλιοί και νέοι Ghostbusters στο κυνήγι φαντασμάτων

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σύνοψη, η οικογένεια Spengler επιστρέφει εκεί που ξεκίνησαν όλα, στο πυροσβεστικό σταθμό της Νέας Υόρκης, για να συνεργαστεί με τους αρχικούς Ghostbusters, που έχουν δημιουργήσει ένα άκρως απόρρητο εργαστήριο για να απογειώσουν την επιχείρηση κυνηγιού φαντασμάτων.

Όταν, όμως βρίσκουν ένα αρχαίο αντικείμενο που απελευθερώνει διαβολική δύναμη, νέοι και παλιοί Ghostbusters ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προστατέψουν την πόλη τους και να σώσουν τον κόσμο από μια δεύτερη Εποχή Παγετώνων».

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Gil Kenan ο οποίος έγραψε το σενάριο μαζί με τον σκηνοθέτη του «Afterlife» Jason Reitman. Είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μεταξύ άλλων, με τον Dan Aykroyd και την JoAnn Perritano.

«Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω στο 1984 και να πω στο παιδί από την έκτη σειρά του Mann Valley West ότι μια μέρα θα σκηνοθετούσε μια ταινία 'Ghostbusters'», ανέφερε ο Kenan σε δήλωσή του όταν ανακοινώθηκε ότι θα αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 22 Μαρτίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ