Κινηματογραφος

«Mission: Impossible - Dead Reckoning»: H πρεμιέρα της ταινίας και η μικρή αλλαγή στον τίτλο

Το έβδομο κεφάλαιο του διάσημου franchise της Paramount Pictures με υπογραφή Κρίστοφερ ΜακΚουάρι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mission Impossible - Dead Reckoning: Πρεμιέρα 25 Ιανουαρίου
Mission Impossible - Dead Reckoning: Πρεμιέρα 25 Ιανουαρίου © AAP

Mission Impossible - Dead Reckoning: Πρεμιέρα 25 Ιανουαρίου με υπογραφή Κρίστοφερ ΜακΚουάρι

Το «Mission: Impossible - Dead Reckoning» είναι μία ανάσα από την αμερικάνικη πρεμιέρα στο Paramount+. Το έβδομο κεφάλαιο του διάσημου franchise της Paramount Pictures θα είναι διαθέσιμο από τις 25 Ιανουαρίου στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Η ταινία η οποία έχει μια μικρή αλλαγή στον τίτλο της, καθώς το πρώτο μέρος (Part 1) έχει αφαιρεθεί θα κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως μέσω της πλατφόρμας από τον Φεβρουάριο.

Σημειώνεται ότι η μικρή αλλαγή έγινε λόγω αναβολής της πρεμιέρας της επερχόμενης όγδοης ταινίας που είχε τον τίτλο «Dead Reckoning Part Two», εξαιτίας της απεργίας των ηθοποιών του Χόλιγουντ. Έτσι από τις 28 Ιουνίου του 2024 αναμένεται στις 23 Μαΐου του 2025, με νέο τίτλο, αναφέρει το Variety.

Στο «Mission Impossible 7» ο Ίθαν Χαντ μαζί με την IMF ομάδα του «αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους, καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται από έναν μυστηριώδη και πανίσχυρο εχθρό». Στο πλευρό του Τομ Κρουζ πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Χέιλι 'Ατγουελ , Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Πομ Κλεμεντιέφ, Σάιμον Πεγκ  και Βανέσα Κέρμπι.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κρίστοφερ ΜακΚουάρι ο οποίος θα βρίσκεται στο τιμόνι και της όγδοης επικίνδυνης αποστολής του Κρουζ με πολλούς παλιούς συμπρωταγωνιστές του.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One | Official Trailer (2023 Movie) - Tom Cruise

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ