Κινηματογραφος

Σκηνοθετικό ντεμπούτο για την Μάλια Ομπάμα στο φεστιβάλ Sundance με ταινία μικρού μήκους

Η κόρη του πρώην προέδρου ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του θεάματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάλια Ομπάμα: Σκηνοθετικό ντεμπούτο στο Sundance με ταινία μικρού μήκους
© SUNDANCE/X

Μάλια Ομπάμα: Σκηνοθετικό ντεμπούτο για την κόρη του πρώην προέδρου στο Sundance με ταινία μικρού μήκους 

Στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Sundance παρουσιάζεται το σκηνοθετικό εγχείρημα της Μάλια Ομπάμα, της 25χρονης κόρης του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και της πρώτης κυρίας Μισέλ Ομπάμα.

«Μια παράξενη μικρή ιστορία»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Sundance, το «The Heart» αφορά έναν μοναχικό άνδρα που θρηνεί τον θάνατο της μητέρας του, αφού εκείνη του αφήνει μια ασυνήθιστη επιθυμία στη διαθήκη της. Στο ένα βίντεο «Meet the Artist» που κυκλοφόρησε πριν από το φεστιβάλ, η Ομπάμα χαρακτήρισε την ταινία «μια παράξενη μικρή ιστορία» που ελπίζει ότι θα κάνει τους θεατές να «νιώσουν λίγο λιγότερο μόνοι».

Πριν από την πρεμιέρα, η Ομπάμα εξήγησε ότι η μικρού μήκους ταινία της «μιλάει για χαμένα αντικείμενα και μοναχικούς ανθρώπους και για συγχώρεση και μετάνοια». Στο ίδιο βίντεο, ευχαρίστησε «τους ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν για να φτιάξουν αυτή την ταινία».

Ένα τέτοιο πρόσωπο μπορεί να είναι ο Ντόναλντ Γκλόβερ, η εταιρεία παραγωγής του οποίου, η Gilga, βοήθησε την Ομπάμα να πραγματοποιήσει την πρώτη της ταινία. Η Ομπάμα, η οποία ξεκίνησε στο Χόλιγουντ κάνοντας πρακτική άσκηση για την Weinstein Company, προσλήφθηκε ως μέλος της ομάδας σεναριογράφων για την υποψήφια για Emmy σειρά «Swarm». 

Meet the Artist 2024: Malia Ann on "The Heart"

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ