Κινηματογραφος

Επιστρέφει το Peaky Blinders με μια νέα ταινία sequel

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2024 με στόχο να κυκλοφορήσει το 2025

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επιστρέφει το Peaky Blinders με μια νέα ταινία sequel
© Instagram / peakyblindersofficial

Τα γυρίσματα της  ταινίας Peaky Blinders θα ξεκινήσουν πιθανότατα μέσα στο 2024 με στόχο να κυκλοφορήσει το 2025

Ο δημιουργός των Peaky Blinders, Steven Knight, επιβεβαίωσε τις φήμες ότι έρχεται νέα ταινία η οποία θα λειτουργήσει ως sequel, αναφερόμενος σε ένα σχεδόν τελειωμένο σενάριο, ενώ σκοπεύει να ξεκινήσει την παραγωγή αργότερα φέτος.

Tommy Shelby's BEST moments 😎😍 Peaky Blinders – BBC

«Η ανάπτυξη του sequel είναι σε καλό δρόμο και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο έτος», δήλωσε στο Radio Times. Οι πληροφορίες για το έργο ήταν πολύ λίγες από τότε που κυκλοφόρησε η τελευταία σεζόν του BBC One πριν από σχεδόν δύο χρόνια, αλλά ο Knight επιβεβαίωσε ότι δούλευε σκληρά για το σενάριο όλο αυτό το διάστημα. Αποκάλυψε επίσης ότι η πλοκή της ταινίας θα απομακρυνθεί από τις ιστορίες που εξερευνήθηκαν στη σειρά.

«Εργάζομαι πάνω στα τελευταία κομμάτια αυτή τη στιγμή. Απλώς κάθομαι στο πληκτρολόγιο και ξεκινάω», είπε. «Είναι λίγο σαν να βλέπεις ένα όνειρο, για μένα. Κάθεσαι εκεί και έρχονται όλα αυτά τα πράγματα και μετά τα ξαναδιαβάζεις και σκέφτεσαι: αυτό είναι πολύ καλό - αλλά από πού προήλθε;». Από την τελευταία σεζόν της εκπομπής, εκτός από το επερχόμενο sequel, το Peaky Blinders έχει επίσης εμπνεύσει ένα μπαλέτο και δύο επερχόμενα spinoff του Netflix.

Επιστρέφει το Peaky Blinders με μια νέα ταινία sequel
© Instagram / peakyblindersofficial

Το Peaky Blinders δεν τελειώνει με την ταινία

Η πλοκή της ταινίας Peaky Blinders είναι άγνωστη αυτή τη στιγμή, αλλά από ότι γνωρίζουμε θα είναι άμεση συνέχεια από το σημείο που σταμάτησε η σειρά, η οποία κράτησε έξι σεζόν, με το φινάλε να αφήνει πολλές προσδοκίες. Ενώ η ταινία διαδραματίζεται κατά την διάρκεια των ίδιων γεγονότων με τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο όπως η σειρά, ο Knight προετοίμασε τους θεατές να περιμένουν το απροσδόκητο.

Peaky  Blinders BEST SCENE

Το Peaky Blinders είναι μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές γκανγκστερικές σειρές εποχής, δίπλα σε ανταγωνιστές όπως τα Boardwalk Empire, Mindhunter, Ripper Street και Perry Mason. Βασισμένη χαλαρά στη συμμορία των Peaky Blinders που έλεγχε το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας στο τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, η σειρά έμπλεξε με επιτυχία τα ιστορικά γεγονότα με τη μυθοπλασία σε μια συναρπαστική αφήγηση. Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2013 στο BBC Two και η σειρά κράτησε για έξι σεζόν μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ