Κινηματογραφος

Πρώην βοηθός του Βιν Ντίζελ τον καταγγέλλει για σεξουαλική επίθεση

Φέρεται να έγινε το 2010 σε σουίτα ξενοδοχείου στην Ατλάντα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Βιν Ντίζελ
Ο Βιν Ντίζελ © EPA

Βιν Ντίζελ: Πρώην βοηθός τον καταγγέλλει για σεξουαλική επίθεση - Φέρεται να έγινε το 2010 σε σουίτα ξενοδοχείου στην Ατλάντα

Αντιμέτωπος με καταγγελία για σεξουαλική επίθεση είναι ο Βιν Ντίζελ από την πρώην βοηθό του, Άστα Γιόνασον.

Όπως καταγγέλει η Γιόνασον, έπεσε θύμα των σεξουαλικών ορέξεων του ηθοποιού σε ξενοδοχείο στην Ατλάντα των ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο του 2010.

Σύμφωνα με την μήνυσή της, το συμβάν έλαβε χώρα όταν ο Ντίζελ την προσκάλεσε στη σουίτα του αφού είχε επιστρέψει από ένα κλαμπ. Εκεί, την άρπαξε από τα χέρια και την έριξε στο κρεβάτι. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, παρά το γεγονός ότι του ζήτησε να σταματήσει, εκείνος της έπιασε το στήθος και την φίλησε στο ίδιο σημείο.

Ακόμα, όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά της σήκωσε το φόρεμα, την κακοποίησε και τη χάιδεψε στα πόδια και στο μέσα μέρος των μηρών της. Η καταγγέλουσα ισχυρίζεται ότι σε κάποιο σημείο κατάφερε να ξεφύγει από τον Ντίζελ αλλά εκείνος την πρόλαβε και την στρίμωξε σε έναν τοίχο βάζοντας τα χέρια της στο «ερεθισμένο πέος» του και στη συνέχεια αυνανίστηκε.

«Τρομοκρατημένη η κυρία Γιόνασον έκλεισε τα μάτια της προσπαθώντας να "απομακρυνθεί" από την σεξουαλική επίθεση ώστε να μην τον εξαγριώσει» αναφέρει η καταγγελία.

«Τότε άκουσε ήχους βογγητών από τον Ντίζελ. Πάγωσε σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε να κουνηθεί» συμπληρώνει η μήνυση.

Να σημειωθεί πως το 2010, η Γιόνασον είχε αποφοιτήσει από την σχολή κινηματογράφου στο Λος Άντζελες και είχε προσληθεί από την εταιρεία του Ντίζελ για να οργανώνει πάρτι, να τον συνοδεύει σε πάρτι και να είναι πάντα σε μικρή απόσταση από τον ίδιο όταν θα φωτογραφίζεται με άλλες γυναίκες.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει στην καταγγελία της, λίγες ώρες μετά την επίθεση, απολύθηκε μετά από χειρισμούς της αδελφής του ηθοποιού, της Σαμάνθα Βίνσεντ.

Στη μήνυσή της, η Γιόνασον υποστηρίζει οτι υπέφερε και συνεχίζει να υποφέρει από συναισθηματική πίεση και ψυχολογικό και σωματικό πόνο εξαιτίας των όσων συνέβησαν.

Από την πλευρά του, μέσω του δικηγόρου του, ο Βιν Ντίζελ αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς αυτούς στο σύνολό τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ