Κινηματογραφος

Νέο τρέιλερ για το «Dune: Part Two» - Τον Μάρτιο στις οθόνες το πολυαναμενόμενο σίκουελ

Ετοιμάζεται για απόβαση στις κινηματογραφικές αίθουσες το έπος επιστημονικής φαντασίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Dune: Part Two»: Νέο τρέιλερ της ταινίας του Ντενί Βιλνέβ - Οι τελευταίες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο σίκουελ - Πότε κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες.
Μια γεύση από τον κόσμο του «Dune: Part Two» προσφέρει το νέο τρέιλερ της ταινίας © screen shot

«Dune: Part Two»: Νέο τρέιλερ της ταινίας του Ντενί Βιλνέβ - Οι τελευταίες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο σίκουελ - Πότε κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες.

Ενώ το «Dune: Part Two» θα κυκλοφορήσει τελικά την άνοιξη του 2024 αντί της αρχικά προγραμματισμένης ημερομηνίας κυκλοφορίας του τον Νοέμβριο του 2023, η ταινία κρατά τους θαυμαστές σε εγρήγορση, με ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα.

Το δεύτερο μέρος της φιλόδοξης ταινίας του Ντενί Βιλνέβ, που βασίζεται στο έπος επιστημονικής φαντασίας του Φρανκ Χέρμπερτ εξερευνά το μυθικό ταξίδι του Πολ Ατρείδη καθώς συμμαχεί με την Τσάνι και τους Φρέμεν σε έναν πόλεμο εκδίκησης ενάντια στους συνωμότες που κατέστρεψαν την οικογένειά του.

Αντιμέτωπος με την επιλογή του έρωτα της ζωής του και του πεπρωμένου του σύμπαντος, ο Πολ θα προσπαθήσει να αποτρέψει το τρομερό μέλλον που μόνο αυτός μπορεί να προβλέψει».

Dune: Part Two | Official Trailer 3

Ο Βιλνέβ δηλώνει πως το δεύτερο μέρος είναι μια επική πολεμική ταινία, γεμάτη δράση και το νέο τρέιλερ το επιβεβαιώνει.

«Έχει περισσότερη ένταση. Πήγαμε σε νέα μέρη. Δεν ήθελα να νιώσω ότι επαναλαμβάνομαι. Σχεδιάσαμε νέα σκηνικά, όλα είναι καινούρια. Επίσης, ενώ στην πρώτη ταινία μόνο το 40% γυρίστηκε με εξοπλισμό Imax, στο δεύτερο μέρος γυρίσαμε με τέτοιον το 100%», σχολίασε χαρακτηριστικά στο πρόσφατο CinemaCon. 

«Στην πρώτη ταινία ο Πολ είναι μαθητής, σε αυτή γίνεται ηγέτης, μετατρέπεται σε απελευθερωτή των Φρέμεν κατά κάποιο τρόπο», ανέφερε.

Η Φλόρενς Πιου, η Λεά Σεϊντού, ο Κρίστοφερ Γουόκεν στον ρόλο του αυτοκράτορα και ένας αγνώριστος Όστιν Μπάτλερ αποτελούν τις νέες προσθήκες του καστ και θα συμπράξουν με τους Τιμοτέ Σαλαμέ, Ζεντάγια, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Χαβιέ Μπαρδέμ, Τζος Μπρόλιν, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Ντέιβ Μπαουτίστα και Σαρλότ Ράμπλινγκ.

Μαζί τους θα επιστρέψουν οι οσκαρικοί συντελεστές των καλλιτεχνικών και τεχνικών επιτευγμάτων που απέδωσαν μοναδικά τον κόσμο του Χέρμπερτ στη μεγάλη οθόνη.

Η Warner ανακοίνωσε πως η ταινία έχει διάρκεια 2 ώρες και 46 λεπτά, θα είναι δηλαδή μεγαλύτερη από το πρώτο μέρος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ