Κινηματογραφος

«Ευχή»: Μια πρεμιέρα που μας μεταφέρει στον νοσταλγικό κόσμο της Disney

Η πρώτη προβολή της ταινίας και οι δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους

Μαρίνα Ανδριωτάκη
Μαρίνα Ανδριωτάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Ευχή»: Κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία της Disney
© DISNEY

«Ευχή»: Η πρεμιέρα της νέας ταινία της Disney στα Village του The Mall Athens και οι δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Η Disney φέτος κλείνει τα 100 της χρόνια και σβήνοντας τα κεράκια της κάνει άλλη μια ευχή! Αναφερόμαστε φυσικά στη νέα ταινία των Walt Disney Animation Studios, «Ευχή» (Wish) powered by Visa, που βγήκε αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 23 Νοεμβρίου, από τη Feelgood. Η νέα ταινία της Disney έρχεται από την μοναδική ομάδα που μας χάρισε το «Ψυχρά κι ανάποδα» και οι προσδοκίες ήταν από την αρχή πολύ υψηλές. Χιούμορ, τραγούδι, χορός και διδακτικά μηνύματα μας χαρίζουν ένα θέαμα πιστό στις διαχρονικές αξίες. Με διάφορες αναφορές στη Disney και ένα έντονο νοσταλγικό χρώμα, η «Ευχή» είναι μια νεραϊδο-ιστορία που θα λατρέψει το κοινό της Disney.  

Η ολόφρεσκια μουσική κωμωδία μας υποδέχεται στη φανταστική πόλη Ρόσας, γνωστή ως το βασίλειο των ευχών, που βρίσκεται κάπου έξω από την ιβηρική χερσόνησο. Άνθρωποι πηγαίνουν εκεί από όλα τα μέρη του κόσμου για να μοιραστούν με τον μαγικό βασιλιά τις επιθυμίες τους καθώς εκείνος υπόσχεται να τις πραγματοποιήσει… κάποια μέρα καθώς εκείνος και μόνο αποφασίζει ποιες, αν και πότε θα τις υλοποιήσει. Η νεαρή και πανέξυπνη ιδεαλίστρια Άσα, κάνει μια ευχή τόσο δυνατή που την ακούει μια κοσμική δύναμη και ανταποκρίνεται στο κάλεσμά της. Έτσι μια μικρή μπάλα με ατελείωτη ενέργεια, το Αστέρι, καλείται να την πραγματοποιήσει. Μαζί, η Άσα και το Αστέρι αντιμετωπίζουν τον πιο επικίνδυνο εχθρό, τον ηγέτη της πόλης Ρόσας, τον εγωπαθή Βασιλιά Μαγκνίφικο, προκειμένου να σώσουν την κοινότητά της και να αποδείξουν πως όταν η θέληση ενός θαρραλέου ανθρώπου συνδυάζεται με τη μαγεία των αστεριών, συμβαίνουν θαύματα. Τα θαύματα που μας χαρίζει απλόχερα τόσα χρόνια η Disney.

«Ευχή»: Μια πρεμιέρα που μας μεταφέρει στον νοσταλγικό κόσμο της Disney
© Μαρίνα Ανδριωτάκη

 

«Ευχή»: Μια πρεμιέρα που μας μεταφέρει στον νοσταλγικό κόσμο της Disney
© Μαρίνα Ανδριωτάκη

Η avant-premiere της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων έλαβε χώρα στο The Mall Athens, στα Village την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, με influencers και celebrities από διάφορους χώρους ως εκλεκτούς προσκεκλημένους. Μια βραδιά γεμάτη δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους αλλά και αμέτρητη αστερόσκονη και γέλια που γέμισαν όλο τον χώρο έξω από την αίθουσα προβολής. Πέραν από αστερόσκονη είχε σίγουρα και πολλή χρυσόσκονη η βραδιά, γιατί η ομάδα του face painting, έκανε μοναδικές λαμπερές δημιουργίες στα χαρούμενα προσωπάκια των παιδιών.

Wish, μία ταινία powered by Visa
© Μαρίνα Ανδριωτάκη

 

«Ευχή»: Μια πρεμιέρα που μας μεταφέρει στον νοσταλγικό κόσμο της Disney

Οι καλεσμένοι επίσης φωτογραφήθηκαν ποζάροντας στο backdrop με όλα τα logos και διασκέδασαν με τα παιδιά τους σε ένα 360 video booth, κρατώντας χρυσαφένια λούτρινα αστεράκια. Τα παιδάκια μπορεί να μην είχαν προλάβει να κάνουν ακόμα τις ευχές τους αλλά η Visa, ως επίσημος χορηγός της ταινίας, είχε προνοήσει. Μοιράστηκαν σε όλους εκατοντάδες σακούλες με δωράκια, όπως μπλοκ ζωγραφικής, αυτοκόλλητα, μαρκαδόροι, πίνακες, όλα φυσικά με θεματική την ταινία, και τα παιδάκια έτρεχαν έξω από την αίθουσα ενθουσιασμένα με τα νέα τους παιχνίδια. Πριν την προβολή, προμηθεύτηκαν όλοι pop corn και αναψυκτικά και κατευθύνθηκαν προς την αίθουσα όπου απόλαυσαν την διασκεδαστική αλλά και διδακτική ταινία της Disney, γεμάτοι δώρα, μουσική και αστερόσκονη. 

Wish, μία ταινία powered by Visa
© Μαρίνα Ανδριωτάκη
ΕΥΧΗ (Wish) - official trailer (μεταγλ)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ