Κινηματογραφος

Tα «Mean Girls» επιστρέφουν - Δείτε το τρέιλερ για το remake της αξέχαστης ταινίας

Θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το πρωταγωνιστικό τρίο των νέων Mean Girls
Το νέο πρωταγωνιστικό τρίο © Facebook/Mean Girls

Mean Girls: Η ταινία επανακυκλοφορεί - Η Άνγκουρι Ράις στον ρόλο που είχε αρχικά η Λίντσεϊ Λόχαν

Ζούμε στην εποχή των remakes και δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει ένα και για την iconic ταινία «Mean Girls», σε σενάριο Τίνα Φέι.

Οι περισσότεροι milennials θυμούνται την ταινία, η οποία καθιέρωσε τις Λίντσεϊ Λόχαν, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς και Αμάντα Σέιφριντ. 

Η νέα ταινία, η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται στις αίθουσες στις 12 Ιανουαρίου 2024, είναι βασισμένη στη θεατρική μεταφορά της αρχικής ταινίας του 2004 στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ το 2018 σε σενάριο που έγραψαν οι Νελ Μπένντζαμιν (Nell Benjamin) και Τίνα Φέι (Tina Fey).

Η Φέι, πέρα από σεναριογράφος, συμμετέχει στην ταινία ως καθηγήτρια και έχει αναλάβει μέρος της παραγωγής υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες των Σαμάνθα Τζέιν (Samantha Jayne) και Αρτούρο Πέρεζ Τζ. (Arturo Perez Jr).

Σύμφωνα με το ΕW, η αρχική ταινία του 2004 απέφερε στα ταμεία παγκοσμίως 130 εκατ. δολάρια και έγινε φαινόμενο της ποπ κουλτούρας, ενώ η μεταφορά στο Μπρόντγουεϊ κέρδισε 12 υποψηφιότητες στα βραβεία Tony.

Δείτε το trailer για το νέο Mean Girls:

MEAN GIRLS Official Trailer (2024)

Oπως αναφέρεται στην περιγραφή, «από το κωμικό μυαλό της Τίνα Φέι έρχεται μια νέα προσέγγιση στο μοντέρνο "Mean Girls". Η νέα μαθήτρια Cady Heron (Άνγκουρι Ράις - Angourie Rice), η οποία μετακόμισε από την Αφρική στα προάστια του Ιλινόις, καλωσορίζεται από την ελίτ ομάδα δημοφιλών κοριτσιών "The Plastics" με αρχηγό τη Regina (Ρενέ Ραπ -Reneé Rapp) και τα τσιράκια της Gretchen (Μπεμπέ Γουντ -Bebe Wood) και Κάρεν (Avantika Vandanapu)».

«Όταν η Cady κάνει το μεγάλο λάθος να ερωτευτεί τον πρώην φίλο της Regina, τον Aaron (Κρίστοφερ Μπράινι -Christopher Briney), βρίσκεται στο στόχαστρο της Regina. Καθώς η Cady σχεδιάζει να καταστρέψει το κορυφαίο αρπακτικό της ομάδας με τη βοήθεια των φίλων της πρέπει να μάθει πώς να μείνει πιστή στον εαυτό της, ενώ περιηγείται στην πιο απαίσια ζούγκλα από όλες. Το λύκειο “North Shore”», σημειώνεται στην περιγραφή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ