Κινηματογραφος

«Με ανάγκασε να δαγκώσω έναν νεκρό γύπα» - Οι αποκαλύψεις του Σβαρτσενέγκερ για το «Κόναν, ο Βάρβαρος»

«Με έβαλε να κάνω κάθε είδους... μ@λ@κίες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Terminator 2»: Οι διαφωνίες του Τζέιμς Κάμερον με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ
© EPA/FRANCK ROBICHON

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Η αποκάλυψη για το «Κόναν, ο Βάρβαρος» - Οι απαιτήσεις του σκηνοθέτη της ταινίας

Στο νέο βιβλίο αυτοβοήθειας και ταυτόχρονα απομνημονεύματα του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ «Be Useful: Επτά εργαλεία για τη ζωή» αποτυπώνονται μεταξύ άλλων τα τρελά πράγματα που έπρεπε να κάνει για να καταφέρει να ερμηνεύσει ένα από τους πιο εμβληματικούς κινηματογραφικούς του ρόλους.

Το πιο άγριο, αποκαλύπτει ότι αναγκάστηκε να δαγκώσει ένα πραγματικό, νεκρό όρνιο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία "Conan the Barbarian" του 1982. Ο Σβαρτσενέγκερ γράφει ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τζον Μίλιους, τον ανάγκασε να κάνει «τρομερές μ@λ@κίες» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.

Σβαρτσενέγκερ: «Με έβαλε να κάνω κάθε είδους... μ@λ@κίες»

«Έμαθα να ιππεύω άλογα, καμήλες και ελέφαντες. Έμαθα πώς να πηδάω από μεγάλους βράχους, πώς να σκαρφαλώνω και να αιωρούμαι από μακριά σχοινιά, πώς να πέφτω από ύψος», γράφει ο Σβαρτσενέγκερ. «Ουσιαστικά πήγα σε ένα άλλο επαγγελματικό σχολείο, αυτό για επίδοξους ήρωες δράσης».

«Μετά, συν τοις άλλοις, ο Μίλιους με έβαλε να κάνω κάθε είδους... μ@λ@κίες. Σύρθηκα σε βράχια, λήψη μετά τη λήψη, μέχρι που μάτωσαν οι βραχίονές μου. Έτρεχα από άγρια σκυλιά που κατάφεραν να με πιάσουν και να με τραβήξουν σε έναν θάμνο με αγκάθια», συνεχίζει και καταλήγει:

«Δάγκωσα έναν αληθινό, νεκρό γύπα και έπρεπε να πλένω το στόμα μου με οινόπνευμα μετά από κάθε λήψη. Σε μια από τις πρώτες μέρες των γυρισμάτων, έκανα μια πληγή στην πλάτη μου και χρειάστηκα σαράντα ράμματα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ