Κινηματογραφος

Γιούλικα Σκαφιδά: «Έβλεπα εφιάλτες πως ήμουν έγκυος»

Η ηθοποιός αποκάλυψε τη στιγμή που αποφάσισε να γίνει μητέρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Η Γιούλικα Σκαφιδά μιλάει για την εγκυμοσύνη της © Ιnstagram
Η Γιούλικα Σκαφιδά μιλάει για την εγκυμοσύνη της © Ιnstagram

Γιούλικα Σκαφιδά: Μίλησε για τη μητρότητα σε συνδυασμό με το επάγγελμά της 

Η Γιούλικα Σκαφιδά  πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο της παιδί και σε συνέντευξή της μίλησε για την απόφασή της να γίνει μητέρα αλλά και για το πώς βιώνει την εγκυμοσύνη της.

Η ηθοποιός τόνισε αρχικά:

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, δουλεύω πολύ, προσέχω πολύ, κάνω τη ζωή μου κανονικά. Είμαι τυχερή, έχω εύκολη εγκυμοσύνη. Έχω πάρει 6 κιλά. Δεν έχω γίνει ευσυγκίνητη, οι φίλοι μου με λένε παγοκολόνα, οι ορμόνες μου είναι σε καλή κατάσταση ακόμα. Το νιώθω το μωρό, είναι ένα πολύ ζωηρό έμβρυο. Θα γεννήσω την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου».

Η γέννηση της ανιψιάς που την επηρέασε θετικά

Στην συνέχεια η Σκαφιδά αποκάλυψε:

«Μέχρι στιγμής δεν έχω φτιάξει ακόμα το δωμάτιο. Παίρνω λίστες από φίλες που έχουν ήδη παιδιά και είναι τόσο μεγάλες που λέω ότι αν πάρω όλα αυτά δεν θα χωράμε στο σπίτι».

«Ήθελα να γίνω αστροφυσικός»

«Ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ποτέ, όπως δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω ηθοποιός, ήθελα να γίνω αστροφυσικός. Δεν σχεδίαζα ποτέ τα πράγματα, το μωρό δεν το είχα σκεφτεί, είχα αφιερωθεί στην καριέρα μου, έκανε ότι ήθελα. Η αδελφή μου έχει ένα μωράκι 2 ετών. Από τότε που γεννήθηκε η ανιψιά μου που τώρα είναι δύο ετών άρχισα να το σκέφτομαι έντονα. Τότε είχα αρχίσει και είχα κάποιους εφιάλτες ότι είμαι έγκυος και πρέπει να πάω στο θέατρο και σκεφτόμουν που θα αφήσω το παιδί. Μετά ξυπνούσα, καταλάβαινα ότι ήταν όνειρο και ηρεμούσα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw4j3a92i3i1)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ