Κινηματογραφος

Η Σοφία Κόπολα επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «Priscilla»

Μια βιογραφική εκδοχή των απομνημονευμάτων «Elvis And Me» της Πρισίλα Πρίσλεϊ

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Σοφία Κόπολα επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «Priscilla»

Σοφία Κόπολα: Επιστροφή με νέο έργο στη μεγάλη οθόνη - Μια βιογραφική εκδοχή των απομνημονευμάτων «Elvis And Me» της Πρισίλα Πρίσλεϊ 

Η Σοφία Κόπολα επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την σκηνοθεσία της ταινίας «Priscilla». Η κόρη του Φράνσις Κόπολα μετα την επιτυχία «Lost In Translation» και το Όσκαρ που πήρε βλέπει το όνομά δίπλα από αυτό το πατέρα της.Κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο, το να ακολουθήσει δηλαδή κάποιος την πολύ επιτυχημένη πορεία συγγενικού προσώπου. Πάντα μια κοινή καριέρα έχει πολλές δυσκολίες και συνάμα απαιτήσεις.

Οι αναμνήσεις των παιδικών της χρόνων

Η Σοφία Κόπολα σκηνοθετεί την νέα της ταινία που αποτελεί μια βιογραφική εκδοχή των απομνημονευμάτων «Elvis And Me» της Πρισίλα Πρίσλεϊ του 1985.

Στη δημιουργία της ταινίας και στα σκηνικά που έχουν στηθεί θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια με τον πατέρα της, τότε που μεγαλούργησε στο Χόλιγουντ.

«Οι πρώτες μου αναμνήσεις από αυτή την περίοδο με τον πατέρα μου ήταν σαν να βρισκόμουν σε τσίρκο ή κάτι τέτοιο. Έμαθα τόσα πολλά κοντά του. Μου μιλούσε πάντα για τον κινηματογράφο, επειδή είναι ακόμα τόσο ενθουσιασμένος με αυτόν. Είναι το πιο ενδιαφέρον μέσο γι' αυτόν. Έχω στο μυαλό μου αυτά που λέει, αλλά τα κάνω με τον δικό μου τρόπο. Δεν καταλαβαίνεις τι εισπράττεις, αλλά όταν βρίσκομαι στα γυρίσματα είναι οικεία, γιατί πέρασα τόσο πολύ χρόνο εκεί ως παιδί» σχολίασε η Κόπολα.

Η ταινία «Priscilla»

Το νέο της δημιούργημα πρόκειται για μια τρυφερή, μελαγχολική ταινία για της ζωή της έφηβης Πρισίλα Πρίσλεϊ και τον έρωτα της με τον Έλβις.

«Ξαναδιάβασα το βιβλίο της Πρισίλα και μου άρεσε πραγματικά να μπω στον κόσμο της. Ένιωθα ότι ήταν περιχαρακωμένος» τόνισε η 52χρονη σκηνοθέτης.

«Με εντυπωσίασε που η Πρισίλα αποφάσισε να ρισκάρει και να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της όταν εγκατέλειψε τον Έλβις, την εποχή που ήταν βασιλιάς του rock'n'roll».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ