Κινηματογραφος

Ποια ταινία τρόμου έχει ξετρελάνει τον Στίβεν Κινγκ;

Η ανάρτησή του στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στίβεν Κινγκ: Τριήμερο κινηματογραφικό αφιέρωμα στην Αθήνα με τις ταινίες που βασίστηκαν στα βιβλία του - Η λίστα προβολών στο Cine Παναθήναια.
Το πρώτο τριήμερο κινηματογραφικό αφιέρωμα στον Στίβεν Κινγκ πραγματοποιείται τις προσεχείς ημέρες στην Αθήνα © EPA/Michael Reynolds

Στίβεν Κινγκ: Ποια ταινία τρόμου τον έχει ξετρελάνει - Η ανάρτησή του στο Twitter

Ο Στίβεν Κινγκ επαίνεσε την ταινία τρόμου επιστημονικής φαντασίας «No One Will Save You» μετά την κυκλοφορία της στο Hulu αυτόν τον μήνα.

Ο Αμερικανός συγγραφέας, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για τα κλασικά έργα τρόμου, όπως το «The Shining» και «It» περιέγραψε την ταινία ως «εξαιρετική» και «τολμηρή» σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter).

«No One Will Save YouΙ: Λαμπρό, τολμηρό, τρομακτικό», έγραψε ο Κινγκ. «Πρέπει να γυρίσεις πάνω από 60 χρόνια πίσω, σε ένα επεισόδιο του TWILIGHT ZONE με τίτλο «The Invaders» για να βρεις κάτι παρόμοιο. Πραγματικά μοναδικό».

No One Will Save You | Official Trailer

Η ταινία σε σκηνοθεσία Μπράιαν Ντάφιλντ είναι ένα θρίλερ εισβολής εξωγήινων σε σπίτι με πρωταγωνίστρια την Κέιτλιν Ντέβερ.

Εκείνο που προσέλκυσε την προσοχή του κοινού είναι ότι μεγάλο μέρος της δεν έχει διαλόγους.

Οι πέντε κύκλοι της σειράς τρόμου «Twilight Zone» προβλήθηκαν από το 1959 έως το 1964. Το επεισόδιο, στο οποίο αναφέρθηκε ο Κινγκ, «The Invaders» παρομοίως δεν περιέχει σχεδόν κανέναν διάλογο.

«Η ταινία "No One Will Save You" είναι μια γεμάτη δράση αναμέτρηση της Μπριν και εξωγήινων όντων που απειλούν το μέλλον της, ενώ την αναγκάζουν να ασχοληθεί με το παρελθόν της» αναφέρεται στη σύνοψη του φιλμ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ