Κινηματογραφος

Ο Λαρς φον Τρίερ πρωτοτύπησε και έβαλε αγγελία στο Instagram για να βρει σύντροφο και μούσα

Η ανάρτησή του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Λαρς φον Τρίερ
Ο Λαρς φον Τρίερ © EPA/IAN LANGSDON

Λαρς φον Τρίερ: Έβαλε αγγελία για να βρει σύντροφο και μούσα - Η ανάρτησή του

Αγγελία για να βρει σύντροφο και μούσα δημοσίευσε ο ΔανΛαρςός σκηνοθέτης Λαρς φον Τρίερ με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στα πλάνα, ο δημοφιλής και επιτυχημένος σκηνοθέτης φαίνεται να κρατάει μια πινακίδα στην κάμερα που γράφει «Lars von Trier looking for girlfriend/muse» (Ο Λαρς φον Τρίερ ψάχνει για σύντροφο/μούσα).

«Δεν ξέρω σε τι έσυρα τον εαυτό μου αυτή τη φορά. Πριν πνιγώ στην αυτάρεσκη διαφήμιση, επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα: Είμαι 67 ετών. Έχω τη νόσο του Πάρκινσον, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και, προς το παρόν, ελεγχόμενο αλκοολισμό. Εν ολίγοις, με λίγη τύχη, θα πρέπει να μου έχουν απομείνει μερικές αξιοπρεπείς ταινίες», ανέφερε ο Λαρς φον Τρίερ και πρόσθεσε:

«Όλα αυτά υποτίθεται ότι εννοούνται ως μια παλιάς σχολής αγγελία γνωριμίας, όπου εγώ, χωρίς να γνωρίζω το παραμικρό για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ψάχνω για μια γυναίκα σύντροφο-μούσα. Και παρά την γκρίνια, εξακολουθώ να επιμένω ότι σε μια καλή μέρα, στη σωστή παρέα, μπορώ να γίνω αρκετά γοητευτικός σύντροφος».

Τέλος, δεν δίστασε να αναφέρει τα στοιχεία επικοινωνίας του: «Μπορείτε να στείλετε όλα τα ερωτήματα σχετικά με την εν λόγω διαφήμιση, στη διεύθυνση bill.mrk.lars@gmail.com».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ