Κινηματογραφος

Ο Έλτον Τζον κατέθεσε υπέρ του Κέβιν Σπέισι στη δίκη για σεξουαλική επίθεση

Τι ισχυρίστηκε για τις καταγγελίες ενός από τα φερόμενα θύματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλτον Τζον: Κατέθεσε υπέρ του Κέβιν Σπέισι στη δίκη για σεξουαλική επίθεση
Ο Έλτον Τζον © EPA/Adam Vaughan

Έλτον Τζον: Κατέθεσε υπέρ του Κέβιν Σπέισι στη δίκη για σεξουαλική επίθεση - Τι ισχυρίστηκε για τις καταγγελίες ενός από τα φερόμενα θύματα

Ως μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη του Κέβιν Σπέισι κατέθεσαν ο Έλτον Τζον και ο σύζυγός του Ντέιβιντ Φέρνις.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, οι δικηγόροι του Κέβιν Σπέισι κάλεσαν τον θρύλο της μουσικής και τον σύζυγό του στη δίκη του ηθοποιού για σεξουαλική επίθεση.

Σκοπός τους ήταν με το να καλέσουν τον Έλτον Τζον και τον σύζυγό του Ντέιβιντ Φέρνις να θέσουν υπό αμφισβήτηση έναν από τους κατήγορους του Κέβιν Σπέισι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σερ Έλτον Τζον εμφανίστηκε στη δίκη μέσω βιντεοκλήσης από το Μονακό.

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Φέρνις κατέθεσε ότι ο Σπέισι δεν παρευρέθηκε στο ετήσιο πάρτι στο σπίτι τους στο Ουίνδσορ ενώ ο κατήγορος είπε ότι δέχθηκε επίθεση μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Όπως ανέφερε ένα από τα φερόμενα ως θύματα, πήγαινε με τον Σπέισι σε ένα event το 2004 ή 2005 όταν ο ηθοποιός του επιτέθηκε σεξουαλικά. Ωστόσο, ο Φέρνις υποστήριξε την κατάθεση του ίδιου του Σπέισι ότι η μόνη χρονιά που είχε παρευρεθεί στο εν λόγω event ήταν το 2001.

«Ήταν ένας ηθοποιός που είχε κερδίσει Όσκαρ και υπήρχε πολύς θόρυβος και ενθουσιασμός που βρισκόταν στον χορό», δήλωσε ο Φέρνις.

Ο Έλτον Τζον κατέθεσε ότι ο ηθοποιός πέρασε τη νύχτα στο σπίτι τους μετά την εκδήλωση ενώ επεσήμανε ότι ο Σπέισι αγόρασε ένα Mini Cooper στη δημοπρασία που για το Ίδρυμα Elton John για το AIDS.

Να θυμίσουμε πως σχετικά με το εν λόγω φερόμενο ως θύμα ο Κέβιν Σπέισι είχει καταθέσει πως ήταν φίλοι και είχαν κάποια ρομαντική επαφή, αλλά ο άνδρας ήταν στρέιτ, κάτι που ο ίδιος σεβάστηκε και δεν προχώρησε περαιτέρω.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ