Κινηματογραφος

Ιδού το πρώτο τρέιλερ του «Priscilla» δια χειρός Σοφίας Κόπολα

Αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιδού το πρώτο τρέιλερ του «Priscilla» δια χειρός Σοφίας Κόπολα

«Priscilla»: Ιδού το πρώτο τρέιλερ δια χειρός Σοφίας Κόπολα - Αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο

Bασισμένη στα απομνημονεύματα της Πρισίλα Πρίσλεϊ «Ο Έλβις και εγώ» που κυκλοφόρησαν το 1985 η νέα ταινία της Σοφίας Κόπολα με τίτλο «Priscilla», αφηγείται την σχέση του διάσημου ζευγαριού. Η ταινία σηματοδοτεί την τρίτη συνεργασία της Κόπολα με την εταιρεία παραγωγής A24 και το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε κέρδισε τις εντυπώσεις.

Το θρυλικό ειδύλλιο «αποτυπώνουν» στη μεγάλη οθόνη οι Κέιλι Σπέινι και Τζέικομπ Ελόρντι με τους Ρέιν Μονρό Μπόλαντ, Νταγκμάρα Ντομιντσίκ, Έμιλι Μίτσελ, Ροντρίγκο Φερνάντεθ-Στολ και Λουκ Χάμφρεϊ.

Priscilla | Official Teaser HD | A24

«Μέσα από τα μάτια της Πρισίλα η Σοφία Κόπολα αφηγείται την αθέατη πλευρά ενός μεγάλου αμερικανικού μύθου, το μακρύ φλερτ και τον ταραχώδη γάμο τους, από μια γερμανική στρατιωτική βάση μέχρι την ονειρική έπαυλη της Γκρέισλαντ, σε αυτό το βαθιά συναισθηματικό και συναρπαστικά λεπτομερές πορτρέτο της αγάπης, της φαντασίας και της φήμης», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ταινίας.

Σύμφωνα με το Variety, η κόρη του διάσημου σκηνοθέτη υπογράφει εκτός από την σκηνοθεσία, το σενάριο και την παραγωγή μεταξύ άλλων ενώ έχει στο πλάι της συνεργάτες από τα παλιά όπως τον Γάλλο κινηματογραφιστή Φιλίπ Λε Σουρ, τη μοντέρ Σάρα Φλακ και τη σχεδιάστρια παραγωγής Ταμάρα Ντέβερελ.

Το «Priscilla» αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ