Κινηματογραφος

Τζακ Μπλακ: «Με τα παιδιά αναρωτιέμαι συνέχεια "το κάνω αυτό σωστά;"»

«Σε κάνει να βλέπεις τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Τζακ Μπλακ
© EPA/DAVID SWANSON

Τζακ Μπλακ: «Με τα παιδιά αναρωτιέμαι συνέχεια "το κάνω αυτό σωστά;"» - «Σε κάνει να βλέπεις τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο»

Ο Τζακ Μπλακ δεν περίμενε το πόσο θα τον άλλαζε η πατρότητα.

«Αυτό που με εξέπληξε είναι πόσο ανησυχώ», είπε σε συνέντευξη που έδωσε στο αμερικανικό περιοδικό People, ενώ θυμήθηκε ότι όταν γεννήθηκε ο πρώτος του γιος κατάλαβε ότι «για μια ολόκληρη ζωή θα ήθελα απλώς το καλύτερο γι' αυτόν».

«Ξοδεύεις τόσο πολύ χρόνο και ενέργεια μόνο για να το σκέφτεσαι. Επίσης, είναι πιο δύσκολο από ό,τι νομίζεις όταν ξεκινάς για πρώτη φορά. Επειδή πάντα αναρωτιέσαι, "Το κάνω αυτό σωστά; Δεν ξέρω αν κάνω το σωστό γονεϊκό καθήκον". Αλλά κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς και ελπίζεις για το καλύτερο» πρόσθεσε.

Στο τέλος της ημέρας, όμως, «θέλω απλώς να είναι ευτυχισμένοι», είπε ο ηθοποιός αναφερόμενος στους δύο γιους του. «Εννοώ, το δύσκολο είναι το να είσαι παιδί μιας διασημότητας, δεν είναι εύκολο. Έχει κάποιες ειδικές πιέσεις που δεν είναι [συνήθης] φυσιολογικά πράγματα της παιδικής ηλικίας».

Ο Μπλακ -- ο οποίος είναι παντρεμένος με τη μουσικό Τάνια Χάντεν, εδώ και 17 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο γιους τον Τόμι και τον Σάμι -- εξηγεί ότι η γονεϊκότητα «σε κάνει να βλέπεις τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο».

«Όταν το βλέπεις ως γονιός, προσθέτει ένα επίπεδο απροσδόκητης ενηλικίωσης. Επειδή σκεφτόμουν ότι δεν πρόκειται να κάνω ποτέ παιδιά. Γιατί είμαι εγώ ακόμα παιδί. Έτσι [όταν έχεις παιδιά] σε αναγκάζει να πεις, "Εντάξει. Κοιτάξτε, ας είμαστε υπεύθυνοι τώρα. Ας βρούμε το σωστό που πρέπει να κάνουμε σε όλες αυτές τις διαφορετικές καταστάσεις". [Πράγματα] στα οποία ποτέ δεν είχατε καν δώσει σημασία πριν», πρόσθεσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ