Κινηματογραφος

Σάλμα Χάγιεκ: «Με έσυραν στον γάμο μου, δεν ήξερα καν ότι παντρεύομαι»

«Είχα μια φοβία με το θέμα του γάμου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σάλμα Χάγιεκ: Με διχτυωτό φόρεμα στο κόκκινο χαλί
© EPA/Peter Foley

Σάλμα Χάγιεκ: Η αποκάλυψη για τον γάμο της - Η φοβία και ο αιφνιδιασμός την ημέρα που παντρεύτηκε.

Μπορεί η Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά-Ανρί Πινό είναι παντρεμένοι εδώ και 14 χρόνια, αλλά όπως αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός, δεν ήξερε καν ότι παντρεύεται την ημέρα του γάμου της.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Glamour, η Χάγιεκ αναφέρθηκε στο θέμα του γάμου, στο οποίο δεν είχε ιδιαίτερο λόγο. Κι αυτό διότι... εξαφανιζόταν.

Τόνισε ότι είχε φοβία για τον γάμο, με αποτέλεσμα οι κοντινοί της άνθρωποι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

«Προσπαθούσε για αρκετό καιρό και εγώ έλεγα ναι, όμως μετά εξαφανιζόμουν. Και εκείνος δεν έφυγε όταν δεν εμφανιζόμουν, παρέμεινε μέχρι που έγινε. Ήμουν τρομοκρατημένη» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Δεν ήξερα καν ότι παντρευόμουν εκείνη την ημέρα. Ήταν σαν μία παρέμβαση. Δεν νομίζω ότι έχω πει ποτέ αυτή την ιστορία. Όχι, απλά με πήγαν στο δικαστήριο. Οι γονείς μου, ο αδερφός μου, όλοι τους με είχαν στριμώξει. Είχα μια φοβία με το θέμα του γάμου. Ο λόγος που ο γάμος έγινε στο δικαστήριο ήταν επειδή με έσυραν εκεί. Είχα άγχος. Και μετά, είχαμε ένα γεύμα στο σπίτι των γονιών μου. Η πεθερά μου, η οποία είναι το πιο καλαίσθητο άτομο όταν πρόκειται για τη διασκέδαση, είχε ήδη κάνει τη δουλειά της. Δεν είχα άλλη επιλογή».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ