Κινηματογραφος

Πώς ο... Ρον έκλεψε ένα αναμνηστικό από τα γυρίσματα του Harry Potter

Η ιστορία που αποκάλυψε από τις τελευταίες ημέρες στα πλατό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πώς ο... Ρον έκλεψε ένα αναμνηστικό από τα γυρίσματα του Harry Potter

Harry Potter: Το αναμνηστικό που έκλεψε ο Ρούπερτ Γκριντ από τα γυρίσματα - Η ιστορία που αποκάλυψε από τις τελευταίες ημέρες στα πλατό 

Ο ηθοποιός Ρούπερτ Γκριντ που υποδύθηκε τον Ρον στο σύμπαν του Harry Potter θυμάται τον «ύπουλο» τρόπο με τον οποίο κατάφερε να αποσπάσει ένα αναμνηστικό από το σετ των γυρισμάτων.

«Ήταν πραγματικά αυστηροί στην παραγωγή» θυμάται ο Γκριντ, ο οποίος υποδύθηκε τον Ρον Ουέσλι στο franchise του Χάρι Πότερ.

«Τις τελευταίες ημέρες, υπήρχε ασφάλεια στις πύλες και έψαχνε κυριολεκτικά τα αυτοκίνητα. Αλλά ξέφυγα με τον αριθμό της πόρτας του σπιτιού του Χάρι. Έπρεπε να τον ξεβιδώσω. Ήταν τόσο ύπουλο» περιγράφει στο αμερικανικό περιοδικό People ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά Apple TV+ Servant και στη νέα ταινία Knock at the Cabin.

Ο Γκριντ ακολούθως εξέφρασε και την άποψή του σε μια ενδεχόμενη επιστροφή στο ρόλο του Ρον Γουέσλι για χάρη μιας νέας Harry Potter ταινίας.

Άνετα…Πιστεύω ότι αν ήταν σωστός ο χρόνος και επέστρεφαν και όλοι οι άλλοι, σίγουρα θα ξανά υποδυόμουν τον Ron. Είναι ένας πολύ σημαντικός χαρακτήρας για εμένα. Μεγαλώσαμε μαζί… Γίναμε το ίδιο άτομο. Νιώθω πολύ προστατευτικός μαζί του επίσης. δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ