Κινηματογραφος

Xρυσές Σφαίρες 2023: Η Τζένιφερ Κούλιτζ έκλεψε την παράσταση με την ομιλία της

Η γνωστή ως «μαμά του Στίφλερ» και πρωταγωνίστρια του «White Lotus»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Jennifer Coolidge: Η αποθέωση,
© Amy Sussman/Getty Images/Ideal Image

Xρυσές Σφαίρες 2023: Η Τζένιφερ Κούλιτζ έκλεψε την παράσταση με την ομιλία της 

Η Tζένιφερ Κούλιτζ ανέβηκε στη σκηνή της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών 2023 και ευχαρίστησε αρχικά την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Hollywood που απονέμει τα βραβεία. 

«Σημαίνει πολλά για μένα», είπε και έσκυψε να αφήσει στο πάτωμα το βραβείο του Β' Γυναικείου Ρόλου που κέρδισε για την ηλεοπτική σειρά «The White Lotus». «Μπορώ να το αφήσω κάτω αυτό ε; Δεν γυμνάζομαι, ξέρετε. Αυτό που εννοώ είναι ότι δεν μπορώ να το κρατάω τόση ώρα», σημείωσε αστειευόμενη και ξεκίνησε την ομιλία της μπαίνοντας κατευθείαν με αυτή την πρώτη, πολύ αληθινή κι αστεία, της κίνηση στην καρδιά μας.

Η Koύλιτζ ξεκίνησε να ευχαριστεί τους δημιουργούς που της έδωσαν ευκαιρίες στην υποκριτική τις περασμένες δεκαετίες. «Αυτές οι δουλίτσες με κρατούσαν μέχρι την επόμενη και μετά την επόμενη από αυτήν» σημείωσε. Τον περισσότερο χρόνο στην ομιλία της τον αφιέρωσε στον Mάικ Γουάιτ, δημιουργό της σειράς «The White Lotus» του HBO.

«Είχα τόσο μεγάλα όνειρα και προσδοκίες όταν ήμουν νεότερο άτομο, αλλά αυτό που συνέβη είναι ότι με κάποιον τρόπο ξεθώριασαν από την ίδια τη ζωή. Νόμιζα ότι θα γινόμουν βασίλισσα του Μονακό ακόμα κι αν κάποια άλλη έκανε αυτή τη δουλειά» σημείωσε. «Και μετά μεγαλώνεις και σκέφτεσαι “Ω, τι σκ@@@ θα γίνει;”. Και, Mάικ, μου έδωσες ελπίδα. Μου έδωσες ένα νέο ξεκίνημα ακόμα κι αν αυτό είναι το τέλος γιατί με “σκότωσες”, αλλά και πάλι. Άλλαξες τη ζωή μου με ένα εκατομμύριο διαφορετικούς τρόπους. Οι γείτονες μου μού μιλάνε», επεσήμανε η ηθοποιός με ειλικρινή ευγνωμοσύνη και αυθόρμητο χιούμορ για τον δημιουργό της σειράς «The White Lotus». Όσο το κοινό στην αίθουσα γελούσε εκείνη συνέχιζε: «Μα το εννοώ. Δεν με καλούσαν σε κανένα πάρτι στη γειτονιά μου. Τώρα με καλούν όλη την ώρα».

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ